Appartement
Montecala

Moraira — Costa Blanca


Een heerlijk verblijf met een zeer eerlijke prijs.
Promotion - 5 % : 2 weken
Promotion -10 % : vanaf 3 weken

Montecala is een prachtige laagbouw-residentie (slechts gelijkvloers en 1 verdieping) met verschillende kwaliteitsvolle appartementen, gelegen in het alomgekende Moraira (Costa Blanca).

De residentie is sfeervol en heel kindvriendelijk met vele voorzieningen zoals een speelhuis, schommel, glijbaan, tafeltennis, zandbak, wi, biljart, darts... In juli en augustus is er animatie aan het zwembad met aanwezigheid van een redder. Voor jongeren is er in Javea (15 min.) een grote variatie aan discotheken en clubs.

Rond het immense, gemeenschappelijke zwembad (+/- 350 m2) zijn er ruime terrassen waar men heerlijk kan genieten van de omgeving en de zichten. Op het appartement zijn er 2 ligzetels + parasol voorzien om mee te nemen naar het zwembad. Tevens is er een aangenaam restaurant waar men aan vriendschappelijke prijzen kan ontbijten, lunchen en dineren, ook afhaal is mogelijk. De lokale supermarkt die een zeer ruim assortiment aan verse voeding aanbiedt is op 1 km afstand (Aldi en Lidl op slechts 5 min.). Allerhande watersporten zijn mogelijk aan de talrijke stranden in de buurt. Op 5 km is er tevens mogelijkheid tot paintball. De avondkermis bevindt zich op 5 km.

Het appartement is mooi, modern en comfortabel ingericht met een gedeeltelijk overdekt terras waar men, zelfs in de wintermaanden, kan genieten van de rust, het mooie zicht op de bergen, een lekker glaasje of een hapje.

Er is een automatische airco aanwezig.

Dit vakantieappartement omvat :

  • Open keuken
  • Living met tv
  • Slaapkamer 180cm
  • Slaapkamer 160cm
  • Douchekamer met lavabo, toilet en haardroger.

Faciliteiten : Automatische airco, TV, wifi, uiterst kindvriendelijk, kookvuur, frigo/freezer, oven, microgolf, koffiezet, broodrooster, wasmachine, wasrek, vaatwas, gourmetset, restaurant, buitendouches.