Vakantiehuis/villa
Villa sul Lago

Montefiascone — Toscane


Genieten met vrienden en familie.

Villa sul lago is een prachtige villa op de top van een groene heuvel. In deze villa geniet je van een spectaculair zicht over het Bolsena meer en de tuscia valleien. Ondanks de private en rustige locatie, ben je snel in het oude stadje Montefiascone met alle nodige voorzieningen en shops. Het is de ideale locatie om ook verder te gaan naar grotere steden alsook naar natuurgebieden. Je kan er de volgende leuke plekken bezoeken: Civita di Bagnoregio, het meer van Bolsena, Viterbo en de plaatselijke termen, Orvieto, Toscane en zo veel meer.

De villa is verdeeld in drie ruime appartementen die via een trap te bereiken zijn. In totaal kunnen hier 16 personen overnachten. Ideaal voor een grote groep. Het interieur is zeer licht en met comfortabel gezellig meubilair ingericht maar ook voorzien van alle nodige faciliteiten. Zo heeft elk appartement zijn eigen keuken.

Ook buiten geniet je van comfortabele luxe, het zwembad is voorzien van een fontein en hydro-massage gedeelte. De tuin is volledig afgesloten zodat je zonder zorgen lekker in de ligzetels op het terras kan genieten van jouw vakantie.

Deze woning omvat Gelijkvloers - eetplaats met open haard - open keuken - slaapkamer 1x2p - slaapkamer 1x2p - slaapkamer 1x2p - douchekamer - douchekamer - terras Eerste verdieping - eetplaats met open haard - open keuken - slaapkamer 1x2p - slaapkamer 1x2p - douchekamer - douchekamer - balkon met zicht op meer Tweede verdieping - eetkamer - open keuken - slaapkamer 1x2p - slaapkamer 1x2p - douchekamer - douchekamer - dakterras

Faciliteiten: Panoramisch zicht, omheinde tuin, hydro massage in zwembad.