+32 9 362 31 42
Zoeken
0 Resultaten
Over de regio

Een vakantiehuis in Frankrijk aan het zoeken? Huur een vakantiehuis met zwembad in Languedoc-Roussillon voor een vakantie tussen bergen, stad of strand! Languedoc-Roussillon strekt zich uit van de Pyreneeën tot de monding van de Rhône en de natuur kent er een enorme diversiteit.

Met een vakantiehuis in Languedoc-Roussillon kan je de hele omgeving ontdekken. Je vindt er de Cévennes, het op één na grootste nationaal park van Frankrijk. Je kan er kanotochten doen, met de kloof Gordes de Tarnals als hoogtepunt.

Ontdek ook de Camargue, de streek die bekend staat als het wilde westen van Frankrijk. De uitgestrekte zout- en rijstvelden zijn prachtig. De wilde paarden, roze flamingo’s en zwarte stieren zorgen voor een compleet unieke belevenis.

Met je eigen vakantiehuis in Languedoc-Roussillon kan je ook interessante steden gaan bezoeken. Het levendige Montpellier, het culturele Nîmes of het historische Carcassonne? Er vinden in de zomer allerlei festiviteiten plaats in de Languedoc-Roussillon. In de streek rond Uzès of Rochefort de Gard zijn er ook charmante dorpjes te bezoeken.

Ook wijnliefhebbers vinden hier hun gading natuurlijk. Languedoc-Roussillon is het grootste wijngebied ter wereld en vooral gekend om de rode wijnen. Vakantie in je vakantiehuis met zwembad in Languedoc-Roussillon is de ideale gelegenheid om een lokale Carigan of Grenache te proeven. Ook Fitou, La Clape of Minervois-La Livinière zijn een degustatie waard.

Neem een kijkje in ons aanbod en vind een zomerhuis in Languedoc-Roussillon om van te dromen! Ben je nieuwsgierig naar meer? Misschien vind je wel een leuke vakantievilla met zwembad aan de Côte d’Azur of een mooi vakantiehuis met zwembad in de Provence!

regionMap

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.