1 van 9

EEN TRIP NAAR DE ZON PLANNEN, DÉ TIP TEGEN EEN WINTERDIP

Steek een stokje voor de winterdip,

droom nu al weg naar de zomervakantie

Jezelf van kop tot teen induffelen, om dan zwetend in onaangenaam verwarmde ruimtes te staan puffen. De wekker die nog net iets helser klinkt, en de wallen die elke dag exponentieel groeien. Geen zin om iets nuttigs te ondernemen, tenzij het voortdurend plunderen van de koelkast meetelt. Komen deze symptomen akelig bekend voor? Check, you’ve got the winter blues.

EEN WINTERDIP! HELP, WAT NU?

Geen reden tot paniek! Ga niet tevergeefs smeken om een wondermiddel voor je dipje. Met enkele simpele tips kikker je snel weer op. Blijf niet onder dat fleecedekentje wegkwijnen, maar trek naar buiten voor een fikse winterwandeling. Zeker de ochtendzon zorgt voor broodnodige vitamientjes. Heb aandacht voor gezonde en evenwichtige voeding. Wil je je echt kiplekker voelen? Geef jezelf een duwtje in de rug, doe beroep op lichttherapie of slik extra vitaminen.

WEET JE NOG DIE ENE VAKANTIE NAAR DE ZON? ZAAAAALIG!

Deel dit alles ook het liefst met vrienden. Sociaal contact zorgt ervoor dat je niet dieper wegglijdt in negatieve gedachten. Terwijl je met je loved ones gezellig samen een ochtendlijke fietstocht maakt, stoom afblaast in de sauna of een gezonde smoothie maakt worden er sowieso fijne herinneringen bovengehaald. Aan die ene fijne zomervakantie onder de stralende zon misschien? Dit wegdromen naar de zon is vaak de allergrootste boost om uit een winterdip te klauteren. Misschien heb je nu geen tijd om het buitenland te verkennen, maar alleen al het ermee bezig zijn doet wonderen. Niets is leuker dan met je reisgezelschap door de potentiële bestemmingen voor het zomerseizoen te neuzen.

SPANJE? FRANKRIJK? ITALIË? IK KAN NIET KIEZEN!

Geef je ogen bijvoorbeeld de kost bij beelden van het prachtige Spanje. Kom tot rust in het pittoreske binnenland, duik in het bruisende nachtleven van de grootsteden, surf op de wilde golven en verlekker je aan een heerlijke paella of andere zuiderse delicatessen. De Costa Brava, Blanca of Del Sol? Laat die summervibes maar komen!

Of voel jezelf als ‘God in Frankrijk’, en waan je op één van de vele witte stranden, aan de voet van een robuuste berg, in de schaduw van een rijpe wijngaard of in een museum vol culturele schatten. Ardeche, Provence, Dordogne, Lot of Côte d’Azur, elke regio biedt een ruim aanbod aan luxueuze en charmante vakantiehuizen

Misschien is Italië voor jou als zonneliefhebber een perfect match? Het land heeft niet alleen een rijke geschiedenis en tal van meesterlijke kunstenaars, maar ook een uitgestrekte kustlijn, levendige piazzas en verfijnde horeca. Ga intens genieten aan de Lago’s of verblijf in het prachtige Toscane of Umbria, voor elk wat wils!

Je dada niet gevonden tussen deze bestemmingen? Ook in Marokko, Hongarije, de Dominicaanse Republiek, Turkije en Zwitserland zocht Cap de gezelligste vakantiehuizen om tijdens de wintermaanden bij weg te dromen.

CAP HELPT NEEN TE ZEGGEN TEGEN DE WINTERBLUES

Dus, drukt de winter net iets te hard zijn stempel op je gemoed? Zet je hoofd op warmere oorden en laat de vakantiekriebels nu al hoogtij vieren! Ontdek het uitgebreide gamma aan vakantiewoningen van CAP.