- Country house Costa De La Luz -

Holiday houses

Show more

La Luz

Benalup, Costa De La Luz

8
4
3

Las Mimosas Benalup

Benalup, Costa De La Luz

8
4
4

Las Adelfas

Benalup, Costa De La Luz

6
3
3

Along the Atlantic coast, between Tarifa and the Portuguese border lies the beautiful Costa de la Luz. Just a little less known than its neighbouring Costa del Sol, but people who love Andalusia will definitely enjoy themselves here.

Sniff up some Cuban atmosphere, with its pastel-coloured houses in Cadiz, or go to the Mecca for windsurfers and kiteboarders in Tarifa. Discover the pure Andalusia through Jerez de la Frontera.

Here you not only taste the well-known sherry in one of the many bodegas, but its environment is the cradle of the typical Flamenco dance and the region is also known for its many horses.

Discover Spanish life in the larger cities, such as Seville, or enjoy the whitewashed typical villages such as Benalup. The perfect base for the golfers among us.

Sunbathers will also find their way to the most pristine beaches of southern Spain. There is still a blissful climate here, without having to fight for a beach chair. Ideal for people looking for peace. If you have enough of the sun, we recommend the nature park Cota Donana. One of the most beautiful nature reserves in Europe.

The unspoiled Costa de la Luz is the perfect destination if you love the versatility of Andalusia, but still want to find quieter spots. 

Ga je op vakantie in Spanje maar weet je niet waarheen? De Costa de la Luz is een prachtig gebied dat door toeristen nog grotendeels onoverwonnen is. Hoewel de Costa del Sol en Costa Blanca met goede reden hele populaire bestemmingen zijn, kan de Costa de la Luz helemaal voor jou zijn als je houdt van de Andalusische zon en authentieke Spaanse cultuur. Huur een vakantiehuis aan de Costa de la Luz en zoek de rust op in het zuidelijkste deel van Europa.

Wist je dat in de Costa de la Luz vele specialiteiten zijn ontstaan? Vandaag beschouwen we sherry, flamenco, prachtige raspaarden en paella als typisch Spaanse producten, maar ze zijn ontstaan in Andalusië. Met een vakantievilla aan de Costa de la Luz kan je genieten van wat de streek te bieden heeft en van zon, zee en strand.

Grijp ook de kans om de prachtige steden in Andalusië te bezoeken. Verlaat je vakantiehuis met zwembad aan de Costa de la Luz in de ochtend en bezoek in de frisse uren het pastelkleurige Cadiz, het surfmekka Tarifa of het historisch zo bijzondere Sevilla. Wij raden ook een bezoek aan het nationaal park en natuurreservaat Donana aan. Het is benoemd tot één van de mooiste van Europa.

In de warme streek zal je snel nood hebben aan een verfrissende duik. Niks heerlijker dan in complete privacy, omringd door de natuur, te genieten van je vakantiehuis met zwembad aan de Costa de la Luz. Op vakantie met kinderen? Dat zal hen ook fantastisch in de oren klinken.

Bij Cap ben je aan het juiste adres voor een mooi vakantiehuis met zwembad in Spanje. Boek je vakantiehuis met privé zwembad aan de Costa de la Luz en begin vast te dromen van een schitterende vakantie.

Maar ook een vakantiewoning aan de Costa del Sol of een vakantieverblijf aan de Costa Blanca blijven steeds een goed idee.

Holiday houses

Show more

La Luz

Benalup, Costa De La Luz

8
4
3

Las Mimosas Benalup

Benalup, Costa De La Luz

8
4
4

Las Adelfas

Benalup, Costa De La Luz

6
3
3

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; All rights reserved.