- Country house Tarn -

Holiday houses

Show more

Au bord du Tarn

Rivières, Tarn

7
4
3

Vakantiehuizen aan de rivier: Welkom in de Tarn.

Ervaar de unieke charme van de Tarn, een idyllische regio in Zuid-Frankrijk, bekend om haar adembenemende landschappen en de kronkelende rivier de Tarn. Onze selectie van vakantiehuizen in Tarn, inclusief huizen direct aan de rivier, biedt een serene ontsnapping uit het dagelijks leven.

De Tarn: Een Rivier vol Avontuur en Schoonheid

De Tarn, met haar heldere water en schilderachtige oevers, is een centraal punt in deze prachtige regio. Onze vakantiehuizen aan de rivier zijn perfect voor liefhebbers van natuur en activiteiten zoals kanoën, vissen, of gewoon ontspannen aan het water.

Uw Vakantiehuis in de Tarn

 • Vakantiehuizen aan de Rivier: Geniet van een unieke ervaring met onze vakantiehuizen gelegen direct aan de oevers van de rivier de Tarn, ideaal voor een rustige vakantie of wateravonturen.
  • Divers Aanbod: Of u nu op zoek bent naar een gezellige gîte of een luxe villa, onze vakantiehuizen in de Tarn voldoen aan alle wensen.

  Waarom Kiezen voor een Vakantiehuis in de Tarn?

 • Prachtige Natuur: De Tarn biedt een adembenemend landschap, van ruige kliffen tot weelderige bossen, perfect voor wandelingen en natuurexploratie.
  • Activiteiten aan de Rivier: Profiteer van de rivier met activiteiten zoals kanoën, vissen of zwemmen in de kalme wateren van de Tarn.
  • Cultuur en Geschiedenis: Ontdek de rijke geschiedenis van de regio met zijn middeleeuwse dorpjes en historische monumenten.

  Ervaar de Tarn: Een Oase van Rust en Activiteiten

 • Ontspanning aan de Waterkant: Uw vakantiehuis aan de rivier de Tarn biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.
  • Avontuurlijke Ontdekkingen: Verken de rivier per kano of kajak en ontdek de verborgen schoonheid van de Tarn vanaf het water.
  • Lokale Gastronomie: Proef de heerlijke lokale keuken, bekend om zijn verse ingrediënten en traditionele gerechten.

  Boek Uw Vakantiehuis in de Tarn

  Bent u klaar om de serene schoonheid van de Tarn te ervaren vanuit het comfort van uw eigen vakantiehuis? Neem contact met ons op om uw perfecte verblijf te boeken in deze prachtige regio van Zuid-Frankrijk.

  Begin uw droomvakantie in Tarn, waar natuur, cultuur en ontspanning samenkomen in uw eigen vakantiehuis aan de rivier.


  Holiday houses

  Show more

  Au bord du Tarn

  Rivières, Tarn

  7
  4
  3

  Henri Pirennelaan 61

  9050 Gentbrugge

  BE 0803 344 694 

  BE91 9501 9961 1076

  BIC-code CTBKBEBX


  Copyright ⓒ 1992 - 2019; All rights reserved.