Maak van uw vakantie de mooiste periode van het jaar!

Vakantiewoningen in de mooiste streken van Spanje, Frankrijk en Italië…

Beste bezoeker,

Met reeds meer dan 25 jaar ervaring, stelt Caroline Pollet alles in het werk om u een persoonlijke service te bieden voor de zoektocht naar uw vakantiehuis in de mooiste streken van Italië, Frankrijk, Spanje en nu ook Marokko. In Frankrijk is CAP vooral gespecialiseerd in de Provence, Dordogne, Ardeche, Languedoc Roussillon, Camargue en de Côte d'Azur. In Italie vindt men prachtige vakantiehuizen in Toscane en leuke appartementen aan het Gardameer. De aanbod in het mooie Spanje is ook zeer ruim en dit vooral aan de Costa Brava, Costa Blanca et Costa del Sol, namelij het prachtige Andalousië. In Marokko biedt CAP een prachtig vakantiehuis met hotelservice gelegen tussen Marakech en het Atlasgebergte.

Bijna elk vakantieverblijf werd persoonlijk bezocht en geselecteerd volgens strenge criteria, rekening houdend met vele normen zoals comfort, netheid, familiaal aspect, omringende infrastructuur, alsmede de locale cultuur, geschiedenis en natuur.

Voor elk budget hoort wat, daarom is er een waaier van produkten beschikbaar die passen voor ieders beurs. Dit gaat van een kleine studio aan zee, een gezellige gîte bij een eigenaar tot een luxueuse villa of landhuis met privé zwembad. Aarzel niet ons te contacteren voor elke informatie die u mocht wensen.

Een warm onthaal en belangrijke details zullen u verrassen.

CAP, een persoonlijke service - voor een zorgeloze vakantie!