- Vakantiehuis Normandië -

Vakantiehuizen

Toon meer

Loft Normence

Marcilly, Normandië

2
0
1

Villa Normence

Marcilly, Normandië

8
3
2

Vakantiehuizen in Normandië: een reis door geschiedenis en gastronomie

Ontdek de Charme van Normandië - Uw Venster naar het Verleden

Beleef de rijke geschiedenis en de verfijnde gastronomie van Normandië, een prachtige regio in Noord-Frankrijk. Onze selectie van vakantiehuizen in Normandië biedt een perfecte uitvalsbasis om deze historisch rijke en culinair diverse regio te verkennen, slechts op een steenworp afstand van België.

Normandië: Een Regio Vol Geschiedenis en Culinaire Genoegens

Normandië, bekend om zijn cruciale rol in de wereldgeschiedenis en zijn gastronomische tradities, is een ideale bestemming voor zowel geschiedenisliefhebbers als fijnproevers. Van de invasiestranden uit de Tweede Wereldoorlog tot de wereldberoemde kaas en cider, Normandië biedt een unieke reiservaring.

Uw Vakantiehuis in Normandië

 • Comfort en Stijl: Onze vakantiehuizen in Normandië combineren comfort met de authentieke charme van de regio, waardoor ze perfect zijn voor een ontspannen en verrijkende vakantie.
  • Ideaal voor Alle Soorten Reizigers: Of u nu op zoek bent naar een historische tour of wilt genieten van de Normandische keuken, onze vakantiehuizen bieden de ideale uitvalsbasis.

  Voordelen van een Vakantie in Normandië

 • Rijke Geschiedenis: Verken de invasiestranden, gedenktekens en musea die de verhalen van de Tweede Wereldoorlog vertellen.
  • Exquise Gastronomie: Proef de beroemde Normandische kazen, cider en zeevruchten, een ware traktatie voor elke fijnproever.
  • Voordelige Ligging: Gelegen dicht bij België, is Normandië gemakkelijk bereikbaar voor een korte vakantie of een lang weekend weg.

  Ontdek Normandië: Van Geschiedenis tot Gastronomie

 • Historische Sites: Duik in het verleden met bezoeken aan iconische locaties zoals de Mont Saint-Michel en de D-Day stranden.
  • Culinaire Ontdekkingstochten: Geniet van de lokale delicatessen en ontdek waarom Normandië bekend staat om zijn uitstekende keuken.
  • Prachtige Landschappen: Bewonder de pittoreske kustlijnen, groene weiden en charmante dorpen die Normandië zo speciaal maken.

  Boek Uw Vakantiehuis in Normandië Vandaag!

  Ervaar de unieke combinatie van geschiedenis en gastronomie in Normandië. Neem contact op om uw vakantiehuis te boeken en begin met het verkennen van deze fascinerende regio, gelegen vlak bij België.

  Uw avontuur in de rijke cultuur en geschiedenis van Normandië begint in een van onze prachtige vakantiehuizen.

  Vakantiehuizen

  Toon meer

  Loft Normence

  Marcilly, Normandië

  2
  0
  1

  Villa Normence

  Marcilly, Normandië

  8
  3
  2

  Henri Pirennelaan 61

  9050 Gentbrugge

  BE 0803 344 694 

  BE91 9501 9961 1076

  BIC-code CTBKBEBX


  Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden