- Centre-Val de Loire -

Vakantiehuizen

Toon meer

La Maison de Musique

Nohant-Vic, Centre-Val de Loire

11
4
2

Vakantiehuis huren in Centre-Val de Loire

Welkom in Centre-Val de Loire, de perfecte bestemming voor uw Franse plattelandsretraite. Onze selectie van luxe villa's met zwembad en charmante vakantiehuizen biedt een ongeëvenaarde ervaring in dit hart van Frankrijk, beroemd om zijn Loirevallei en historische kastelen.

In Centre-Val de Loire, een regio die bekend staat om zijn romantische uitjes en gezinsvriendelijke vakantiehuizen, kunt u genieten van een unieke vakantie. Onze accommodaties bieden een prachtige mix van comfort en toegang tot de rijke cultuur en historie van de streek, waaronder de beroemde kastelen van de Loirevallei.

Uw Droom Vakantiehuis in Centre-Val de Loire

  • Vakantiehuizen met Zwembad: Voor een luxueuze en ontspannende ervaring in Centre-Val de Loire, bieden onze vakantiehuizen met zwembad de ideale setting. Ze zijn perfect voor gezinnen en groepen die willen genieten van zowel comfort als vermaak.
  • Vakantiehuizen zonder Zwembad: Onze vakantiehuizen zonder zwembad in de regio bieden een serene ontsnapping aan het dagelijkse leven, waardoor u volledig kunt opgaan in de natuurlijke schoonheid van Centre-Val de Loire.

Waarom Onze Vakantiehuizen?

  • Prachtige Locaties: Onze vakantieverhuur in Frankrijk is strategisch gelegen voor het ontdekken van lokale attracties, waaronder wijnproeverij tours en culinaire hoogstandjes.
  • Alle Comfort: Elk vakantiehuis is volledig ingericht met moderne voorzieningen, waardoor uw verblijf zowel comfortabel als sfeervol is.
  • Persoonlijke Service: Wij zijn toegewijd aan het bieden van een unieke en gepersonaliseerde ervaring in onze vakantiehuizen in Centre-Val de Loire. 

Avonturen en Bezienswaardigheden

  • Kasteelbezoeken: Verken de majestueuze kastelen van de Loirevallei, zoals Château de Chambord en Château de Chenonceau.
  • Wijnervaringen: De regio is een paradijs voor wijnliefhebbers, met talrijke wijnproeverij tours die de rijke wijncultuur van Centre-Val de Loire onthullen.
  • Fietsen en Gastronomie: Maak fietstochten langs de Loire à Vélo en geniet van de lokale gastronomische schatten. 

Boek vandaag uw vakantiehuis in Centre-Val-de-Loire.

Beleef de unieke charme van Centre-Val de Loire door vandaag nog uw vakantiehuis te boeken. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een gezinsvriendelijke vakantie, onze vakantiehuizen in de Loirevallei staan klaar om u te verwelkomen.

Ervaar de betoverende schoonheid en de rijke geschiedenis van Centre-Val de Loire in uw eigen vakantiehuis. Uw droomvakantie begint hier!


Vakantiehuizen

Toon meer

La Maison de Musique

Nohant-Vic, Centre-Val de Loire

11
4
2

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden