- Lazio -

Vakantiehuizen

Toon meer

Trevignano

Trevignano Romano, Lazio

8
4
3

Martignano

Trevignano Romano, Lazio

4
2
2

Civitas

Civita Di Bagnoregio, Lazio

6
2
2

Gelegen tussen Toscane en Campanië, langs de Tyrreense Zee, ligt Lazio.Eenregio die gekarakteriseerd wordt door vulkanische meren, bergen, wijngaarden en olijfbomen. Rome, met zijn immens cultureel patrimonium, domineert hier de streek.  Ook Vaticaanstad, de kleinste staat van de wereld, is een werelderfgoed dat u moet gezien hebben. 

De streek heeft vele invloeden van de Etrusken. Om de resten van deze beschaving te bewonderen, zijn de belangrijkste plaatsen Cerveteri, Viterbo, Tuscania en Tarquina. Het pronkstuk van Cerveteri is Necropolis, een Etruskische dodenstad. In Tarquina vind je dan weer het museum dat het beste overzicht geeft van deze beschaving, het Museo Nazionale Tarquinese. Tuscania en vooral Viterbo zijn zeer gezellige stadjes. De inwoners zijn trots op hun afkomst en stralen dat ook uit. 

Ook tal van kleinere dorpen zullen u charmeren, zoals Civita di Bagnoregio, Ninfa en Castel di Tora. Wandel langs de oude huizen, ontdek de smalle steegjes en snuif de Italiaanse sfeer volledig op. 

Lazio biedt ook andere troeven aan. Zoals het Meer van Bolsena, Albano en Bracciano waar men nog steeds kan zwemmen en zeilen. Ook de thermale bronnen rond Fiuggi, Viterbo en Tivoli zijn een must en de prachtige stranden tussen Gaeta en Sabaudia kan u gewoon niet links laten liggen. 

Vakantiehuizen

Toon meer

Trevignano

Trevignano Romano, Lazio

8
4
3

Martignano

Trevignano Romano, Lazio

4
2
2

Civitas

Civita Di Bagnoregio, Lazio

6
2
2

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.