U bent hierZoeken>provence
Zoeken
0 Resultaten

Er zijn geen resultaten met de huidige filters.

Over de regio

Een vakantiehuis huren in Zuid-Frankrijk met privé zwembad? Dan is een vakantiewoning in de Provence gegarandeerd een mooie keuze. De Provence is de bekendste steek van Zuid-Frankrijk en strekt zich uit langs de kust tussen de Var, Les Alpes-Maritimes en Bouche du Rhône. Talloze kunstenaars hebben zich laten inspireren door het mooie leven en de prachtige omgeving van deze streek.  Authentieke dorpen, een gevarieerd landschap en krekels die zorgen voor een waar concert. Een vakantiehuis huren met zwembad in de Provence is leven zoals God in Frankrijk. De ongerepte natuur van de Provence vertaalt zich in alle kleuren en geuren.

Ook met een gîte in de Provence of een appartement ontdek je de paarsblauwe lavendelvelden en prachtige wijngaarden. Natuurliefhebbers en sportievelingen leven zich graag uit met tal van fiets- en wandelmogelijkheden in de Luberon of Les Alpilles, maar het neusje van de zalm blijft de Mont Ventoux met zijn prachtige vergezichten en uitdagende parcour. Ook een uitstap naar de Gorges du Verdon, voor kajakliefhebbers, is zeker en vast de moeite waard! Of gewoon tot rust komen in je vakantievilla met privé-zwembad in de Provence is ook een goed idee. 

Daarnaast barst de Provence van authentieke dorpen. Laat je onderdompelen in de lokale sfeer op de wekelijkse marktjes van Saint-Remy de Provence, Ilse-sur-la-Sorgue, Gordes, Lorgues,… en zoveel meer. Puur Provence.

Toch eerder op zoek naar een villa aan de Côte d’Azur of een vakantiehuis in de Languedoc-Roussillon? Surf zeker wat verder! 

regionMap

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.