+32 9 362 31 42
U bent hierZoeken>le-marche
Zoeken
1 Resultaten
Over de regio

Verscholen in Italië tussen de Apennijnen en de Adriatische zee, ligt Le Marche. Het is als een lappendeken van oude stadjes, eindeloos golvende heuvels en uitgestrekte stranden.

De combinatie van de zomerzon, pittoreske stadjes en de ongerepte natuur maakt van Le Marche een zeer aantrekkelijk gebied.

Toch is het hier in het hoogseizoen niet erg druk. Wie dus op zoek is naar een vakantiehuis in Italië, mag Le Marche dus zeker niet overslaan. Laat je onderdompelen in het rustige landschap in een vakantiehuis met zwembad in Le Marche dat je fantastische uitzichten geeft vanaf je terras en tuin met privé zwembad.

In het Zuidwesten van Le Marche ligt de Monte Sibillini. In de zomer vormen de bergtoppen in het nationaal park Monti Sibillini het uitzicht voor een prachtige wandeling. Bekijk onze blog over in Monti Sibillini wandelen. Elk seizoen kan je de natuur gaan bewonderen want in de winter kan je hier ook je wintervakantie doorbrengen. In de namiddag neem je de tijd om de benen te rusten in een vakantiedomein in Le Marche.

Le Marche schittert ook dankzij haar geschiedenis. Zelfs het kleinste gehucht bevat hier juweeltjes uit de jaren stillekes. Belangrijkste steden zijn Urbino, San Léo, Ascoli Piceno, Pèsaro en Ancona. Maar ook Loreto, de Grotten van Frasassi en het schiereiland Conero zouden op je bucketlist moeten staan. Met zo veel bezienswaardigheden in de streek is een vakantiehuis met zwembad in Le Marche, Italië een super idee.

Ook de keuken is een reden om naar de Marche te reizen. De streek rond Cagli staat beroemd voor haar truffels, maar ook bergkazen, hammen en vergeet natuurlijk de Olive Ascolante niet met een glaasje, droge, witte Verdicchio voor de perfecte Marichiaanse avond. Geniet er van in lokale restaurantjes, of probeer een Italiaanse barbecue te organiseren op het terras in je Le Marche vakantiehuis of  je vakantievilla in Le Marche.

Misschien heb je ook interesse in een vakantiehuis in Toscane of een vakantiewoning in Umbrië?

Appartement in Le Marche

Cerqueto - Cerqueto - Mezzo

San Ginesio, Le Marche

4
Aantal personen
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.