U bent hierZoeken>toscane
Zoeken
4 Resultaten

Appartement in Toscane

Casa Ambra - Casa Ambra (Ginestra)

Bucine, Toscane

6
2
1

Casa Ambra - Casa Ambra (Archi)

Bucine, Toscane

4
2
1

Casa Ambra - Casa Ambra (Fienile)

Bucine, Toscane

6
2
2

Casa Ambra - Casa Ambra (Lucia)

Bucine, Toscane

5
2
1
1
Over de regio

Toscane ligt centraal in Italië en is één van de bekendste Italiaanse streken. Toscane is het land van de glooiende heuvels vol cipressen, olijfbomen en wijngaarden. Het oker van de aarde, het groen van de wijngaarden, het geel van het koren en de zonnebloemen kleuren hier het landschap. Met een vakantiehuis in Toscane heb je een mooie vakantie in het vooruitzicht! Bekijk ook ons met de hand geselecteerde aanbod vakantiehuizen in Italië.

Toscane staat naast haar uitzonderlijk landschap voornamelijk gekend voor haar prachtige steden. Hun culturele erfenis en ontelbare kunstschatten zijn de reden waarom vele liefhebbers naar deze streek afzakken. De Toscaanse steden Firenze, Siena, Lucca, Pisa, Volterra en Arezzo zijn zonder enige uitzondering allemaal plaatsen met een indrukwekkende geschiedenis. Vanuit een vakantiehuis in Toscane kan je heel de vakantie lang allerlei interessante bezoeken doen.

Maar ook authentieke dorpjes kunnen je charmeren in Toscane. Pienza, San Gimignano en Montepulciano zijn plaatsen waar kunst, geschiedenis en natuur in perfecte harmonie samenkomen. Dankzij het behoud van vele oude gebouwen, zoals kerken en museums, proef je overal de Italiaanse cultuur en geschiedenis.

Voor wie op zoek is naar ultieme ontspanning, is Toscane de ideale streek. De Middeleeuwse dorpjes, met talrijke thermische bronnen, zijn stuk voor stuk allemaal de moeite waard. Montecatini, Chianciano, San casciano dei Bagni en Bagni di Lucca, zijn er maar een paar die op je lijstje moeten staan. Plan je bezoeken vanuit je vakantievilla of vakantiedomein in Toscane.

De vergezichten zijn in Toscane adembenemend mooi. Tijdens een fietstocht of wandeling zal je de hele route lang kunnen genieten van prachtige uitzichten! Vanaf het terras van je vakantiehuis in Toscane is genieten van een mooi landschap extra fijn.

Toscane is ook bijzonder gekend voor haar beroemde rode Chianti wijnen en de Brunello di Montalcino.

De mooie natuur, cultuur en tradities maken van Toscane één van de meest fascinerende regio’s van Italië. Met een eigen vakantiehuis in Toscane beleef je al het beste van Italië.

Toch liever een vakantiehuis in de Marche of een ruime vakantiewoning in Umbrië? Bekijk ons aanbod.

regionMap

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.