U bent hierZoeken>costa-calida
Zoeken
1 Resultaten

Appartement in Costa Calida

Appartement Mar Menor

Torre Pacheco, Costa Calida

4
2
2
1
Over de regio

Costa Calida is Spaans voor Warme Kust. Dat belooft als vakantiebestemming! Deze kustlijn is gelegen in de regio Murcia en loopt over in de Costa Blanca in het noorden.

De regio wordt gekenmerkt door ruige en onoverwonnen natuur. Daarom is het toerisme er nog niet zo aanwezig als in de Costa Blanca en is het de ideale plaats om tot rust te komen. Dankzij het warme klimaat en de natuurlijke omgeving is dit al sinds eeuwen een populaire bestemming om te overwinteren in Spanje. Vroegere Feniciërs en Moorse koningen bouwden reeds hun vakantiehuis met zwembad aan de Costa Calida. Een uitzonderlijk mooi natuurfenomeen is de Mar Menor lagune. Het is een stuk zee dat afgeschermd wordt door een dunne strook land. Zo is er een ingesloten zeetje ontstaan dat vele vogelsoorten thuis noemen.

Met een vakantiehuis in Costa Calida zal u een ontspannen vakantie in Spanje beleven, met toch vele bezienswaardigheden nabij.

In de warme zon is een vakantiehuis met privé zwembad aan de Costa Calida ideaal om de verfrissing op te zoeken. Gaat u op vakantie met kinderen? Ze zullen dol zijn op een vakantiehuis met privé zwembad aan Costa Calida dat ook dicht bij de zee ligt!

Misschien liever een vakantiehuis aan de Costa del Sol of een vakantievilla aan de Costa Blanca? Neem zeker een kijkje!

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.