Benalup, de verborgen parel van Andalusië.

Benalup-Casas Viejas, is een uiterst authentiek dorpje verscholen in het Zuiden van Andalusië in de provincie Cadiz. Huur hier een vakantiehuis en je hebt de ideale uitvalbasis voor alle mogelijk soorten vakanties.

Op wandelafstand van het Fairplay Golf & Spa Resort!

Vele vakantiehuizen in ons gamma liggen op wandelafstand van het Fairplay Golf & Spa Resort. Een hooggewaardeerde golf, met brede fairways, uitdagende bunkers en enkele waterhazards. Een golfer van elk niveau kan hier terecht voor een unieke golfvakantie!

Een extra troef is dat je op het Benalup Golf Resort ook gebruik kunt maken van de spa met het fitnesscenter en de tennisvelden. Kom volledig tot rust door een Turks Bad, heerlijke sauna, full body massage, hot stone massage of een beauty treatment.  Huur een vakantiehuis in Costa De La Luz en spendeer de rest van de namiddag aan je privé-zwembad.

De mooiste witgekalkte dorpjes van Andalusië.

Maar de streek rond Benalup trekt niet alleen golfliefhebbers aan. De verschillende dorpen rond Benalup zijn zeker een daguitstap waard. Vertrek van jouw vakantiehuis naar de wekelijkse marktjes van Alemanes of het vissersdorp Conil de Frontera. Breng de dag door aan het strand en wandel aan de boulevard. Sla het prachtige witte dorp Vejer zeker niet over. Deze ‘Pueblo Blanco’ werd in Spanje reeds verkozen tot het mooiste dorp!

Ook Barbate is niet ver rijden en is ideaal om een dag met de kinderen door te brengen. Nog een tiental kilometer verder kom je aan de hippe en stijlvolle plek ‘Los Canos’.  Een vakantiehuis met zwembad in Costa De La Luz is de perfecte uitvalsbasis om je onder te dompelen in de mooiste dorpjes van Spanje.

Kriebelt het om toch wat actie te ondernemen?

Ben je toch liever op zoek naar wat avontuur en spanning? Dan is een vakantiewoning huren in Costa De La Luz, Benalup zeker iets voor jou.  Het avontuurpark Wakana heeft enorm veel uitdagende activiteiten voor zowel jong als oud. Treetop climbing, een avonturentraject en watersporten.. Noem maar op! Ook paardrijlessen zijn hier mogelijk in de verschillende manéges in de buurt. Voor de kinderen is er de Pony Club ‘Los Albardones’ waar ze kunnen kennis maken met de hooggewaardeerde viervoeters.

Een dagje luieren in Benalup!

Is vakantie voor jou vooral een dagje niets doen? Huur een vakantiewoning met de hele familie en blijf een hele dag aan het zwembad. Vanuit de meeste vakantiewoningen geniet je van een fantastisch zicht op het natuurpark Los Alconocales, de vallei ‘Las Lomas’ en bij helder weer vang je zelfs een glimp van het verre Marokko.. Een waar spektakel dat blijft evolueren naargelang het moment van de dag.

Mis je toch wat zand tussen je tenen? Vertrek van jouw vakantiewoning naar het strand van El Palmar. Ook gekend als een goede surfplek.

Vakantiehuizen in Costa De La Luz

Meer tonen

La Luz

Benalup, Costa De La Luz

8
4
3

Las Mimosas Benalup

Benalup, Costa De La Luz

8
4
4

Las Adelfas

Benalup, Costa De La Luz

6
3
3

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden