Veel te doen op vakantie in Sainte-Maxime, Côte d’Azur.

Ben je nog op zoek naar een paradijselijke vakantiebestemming? Je hoeft er niet de wereld voor af te reizen; in Europa zijn er verschillende steden en regio’s die alles hebben wat je nodig hebt voor een zalige vakantie. Deze week zetten we Sainte-Maxime in de kijker, een prachtige badplaats in Zuid-Frankrijk aan de Golf van Saint-Tropez. 

Bij Cap zijn we gepassioneerd door Frankrijk en de Côte d’Azur. Op vakantie in Frankrijk vind je alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf. Met een vakantiehuis aan de Côte d’Azur kan je dus alle kanten op: blijf lekker in je vakantiehuis en geniet van het zwembad en mooie weer, of trek er op uit en geniet van mooie bezienswaardigheden in de buurt.

Veel te doen in Sainte-Maxime

In Sainte-Maxime zal je het echte Côte d’Azur beleven. Flaneren over de mooie boulevards afgelijnd met palmbomen, rosé drinken met live muziek aan terrassen en genieten van artisanale ijsjes of andere lekkernijen: laat je verwennen. Of doe als de locals in Sainte-Maxime en bezoek de overdekte markt, speel een potje jeu de boules met de buurtbewoners en haal ‘s ochtends verse vis en andere producten op de versmarkt. 

Een vakantie in Sainte-Maxime met kinderen is ook aan te raden. Naast voldoende speeltuinen en straatanimatie, is l’Aquascope een populaire attractie waarin je de onderwaterwereld kan ontdekken. Even buiten de stad ligt het waterpretpark Aqualand, wat een leuke dag belooft voor jong en oud. 

Zij die de glamour van de Côte d’Azur opzoeken, kunnen terecht voor een avond amusement in het bekende Casino Barrière. Ook de Port de Sainte-Maxime is een bezoekje waard. Er zijn leuke wijnbars, restaurants en gezellige terrasjes in overvloed om van l’heure de l’apéro te genieten.

 

Daguitstappen vanuit Sainte-Maxime

Vanuit de Port de Sainte-Maxime, zijn er verschillende daguitstappen te boeken. Overvaren met de veerboot naar Saint-Tropez is een erg leuke manier om -zonder file- de mondaine badstad te bezoeken. Na slechts 20 minuten kom je aan in de indrukwekkende haven van Saint-Tropez. Op nog geen 7 km van Sainte-Maxime ligt ook Port-Grimaud, het dorp op palen. Met kleurige huizen en overal schitterend water, levert een bezoekje aan Port-Grimaud ongetwijfeld prachtige vakantiekiekjes op. Het strand La Plage de Grimaud is ook echt prachtig om een namiddag van zon, zee, strand te genieten. Contacteer ons en vraag zeker naar de beschikbare vakantiehuizen in Grimaud. Wie houdt van een stevige wandeling, zal zeker een uitstap willen maken naar het Estérelmassief. De roodbruine kliffen geven prachtige uitzichten over het water. 



Zandstranden in de buurt van Sainte-Maxime

Sainte-Maxime is vooral populair dankzij de aangename zandstranden. Als het daar te druk wordt, kan het zeker de moeite waard zijn om een stukje richting Saint-Tropez naar de stranden La Croisette en Beauvallon te trekken. Ook Plage Nartelle is erg populair, maar met goede reden: je vindt er stralend blauw water, wit zand én leuke strandtenten waar je terecht kan voor een lekkere cocktail.


Golfen in Sainte-Maxime 

Wist je dat Sainte-Maxime ook een heus golfparadijs is? De Golf de Sainte-Maxime is een echt begrip bij liefhebbers. Een beetje verderop vind je ook de Golf Club de Beauvallon Grimaud, dat aan de kust gelegen is richting Saint-Tropez. Het is een oude en prestigieuze golfclub,  met prachtige golfbanen. Ook de golfbanen van Saint Endreol en Golf de Roquebrune liggen op een rijafstand van Sainte-Maxime. Golfliefhebbers kunnen dus gegarandeerd ergens terecht op een aantal van de beste golfbanen die in de regio te vinden zijn.

Verblijven in Sainte-Maxime

Aan de Côte d’Azur zijn er echte parels van vakantiehuizen met prachtige zwembaden te vinden. De zomerse zon en mooie omgeving zijn reden genoeg op zichzelf om hier een leuke vakantiewoning voor heel de familie te zoeken. Ontdek onze vakantiehuizen aan de Côte d’Azur en dichtbij Sainte-Maxime. Op een boogscheut afstand van de stad geniet je van het beste van een heerlijke ontspannende vakantie in Frankrijk. Langs de ene kant kan je genieten van de rust die je vind in een vakantiehuis Grimaud, Plan de la Tour of Garde Freinet, en langs de andere kant ben je in je vakantiehuis dichtbij het bruisende Sainte-Maxime. Contacteer Cap zodat we je kunnen helpen het perfecte vakantiehuis aan de Côte d’Azur te vinden voor een heerlijke vakantie in Frankrijk..

Vakantiehuizen in Côte d'azur

Meer tonen

Maison Esterel

Saint-Raphaël , Côte d'azur

10
4
2

Les Eucalyptus

Bormes-les-Mimosas, Côte d'azur

6
3
1

Clos Notre Dame*

Mouans Sartoux, Côte d'azur

10
5
3

Le Mas de Héron

Vidauban, Côte d'azur

8
4
3

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden