CAP onderscheidt zich in de reissector!

De reissector is een enorme competitieve en dynamische markt en door de recente ontwikkelingen liggen de internationale spelers steeds meer onder vuur.

Als kleiner bedrijf heb je de mogelijkheid je te laten meeslepen in de grote organisaties en verschillende extra diensten aan te bieden, zoals vluchten, autoverhuur, activiteiten etc… Dit maakt het echter steeds moeilijker om elke dienst aan top kwaliteit aan te bieden en om daarnaast nog een persoonlijke aanpak te garanderen.  

CAP is van mening dat het beter is om zich te focussen op datgene waar we echt goed in zijn: Het verhuren van vakantieverblijven met een persoonlijke service.

CAP blijft op de trein van een evoluerende markt en stelt zich steeds open voor nieuwe tendensen. Toch hebben we onze kernwaarden en missie nooit veranderd. Door ons al bijna 30 jaar specifiek te richten op het verhuur van vakantiewoningen in Spanje, Frankrijk en Italië kunnen we onszelf echte specialisten noemen.

We bezoeken de vakantiewoningen zelf en kunnen de klanten zeer volledig informeren en die ene perfecte woning zoeken die bij hem past. Ook eigenaars kunnen bij ons terecht met al hun vragen. We luisteren naar beide partijen en adviseren ze op een professionele manier.

Er is een voelbare verschuiving merkbaar. Reizigers keren terug naar de kleinere ondernemingen waar ze echt gehoord worden.

Bij CAP bouwen we een positieve vertrouwensband op en streven we naar langdurige relaties. Met de laatste actualiteiten over onze sector, kunnen we met veel trots verkondigen dat CAP nog steeds meedoet met de laatste ontwikkelingen, maar niet uit zijn voegen schiet en in financiële stabiliteit blijft.

Cap is een gezonde onderneming met gemotiveerde medewerkers die luisteren naar de noden van de klant en eigenaar. Schuif de angsten van je weg, boek zonder vrees bij CAP en wees zeker van je vakantie in een prachtige vakantiewoning. Altijd vrijblijvend welkom op ons bureau in Gent of in Merendree. Het CAP-team zal je met veel enthousiasme graag verder helpen.

Vakantiehuizen in Côte d'azur

Meer tonen

Maison Esterel

Saint-Raphaël , Côte d'azur

10
4
2

Les Eucalyptus

Bormes-les-Mimosas, Côte d'azur

6
3
1

Clos Notre Dame*

Mouans Sartoux, Côte d'azur

10
5
3

Le Mas de Héron

Vidauban, Côte d'azur

8
4
3

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden