Veilig een reis plannen na corona: zo kan het

Veilig een reis plannen na corona: zo kan het

Nu de maatregelen tegen COVID-19 aan het afnemen zijn en de grenzen zich terug beginnen openen, begint het bij iedereen te kriebelen: “Mogen we op reis deze zomer?”.

Na een aantal maanden thuis blijven, zijn we allemaal uitgekeken op ons interieur en beginnen we te dromen van een uitzicht op de zee in Frankrijk of een vakantievilla in de groene heuvels van Italië. Een welverdiende vakantie is na de afgelopen maanden zeker op zijn plaats, maar er zijn een aantal zaken waar je op kan letten om een veilige en rustgevende vakantie in tijden van corona te verzekeren. Bij Cap gunnen we iedereen een een zalige vakantie en we nemen de verantwoordelijkheid die daar bij komt kijken heel serieus. 

Op deze manier kan je veilig en gerust genieten van een vakantie in tijden van corona:

  1. We leveren nog steeds de persoonlijke service die onze klanten van ons gewend zijn, maar dan op afstand. Aarzel dus niet om ons te bellen of een e-mail te sturen bij vragen.

  2. Een vakantiehuis huren is meer dan ooit een fantastisch idee. In een vakantiehuis met een privé zwembad en afgesloten tuin kom je geen onbekenden tegen en kan je met je persoonlijke ‘bubbel’ genieten van een zalig vakantiegevoel. Dat kan natuurlijk ook met z’n tweetjes! Bekijk ons aanbod en vind een vakantiehuis voor groepen of een vakantiehuis met privé zwembad voor elke familie, groot of klein. 

  3. Elk vakantiehuis dat we verhuren is onderhevig aan nieuwe maatregelen en wordt grondig gecontroleerd op extra hygiëne. Dat betekent dat de vakantiewoningen worden schoongemaakt met ontsmettende middelen en dat er extra aandacht wordt besteed aan het ontsmetten van lichtschakelaars, deurklinken, sanitair, kranen, etc. 


Heb je nog vragen over hoe je deze zomer een zorgeloze reis kan plannen? We beantwoorden graag al jouw vragen. Contacteer ons hier.

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden