CAP en Fronzita: samen verder!

CAP en Fronzita: samen verder !

Heugelijk nieuws! Graag brengen wij u op de hoogte van de recentste ontwikkelingen binnen CAP. Marc en Hedwig, fervente fans van Italië, hebben in 1998 Fronzita opgericht.

Vanaf het begin waren ze met hart en ziel actief in het verhuren van vakantiewoningen in de mooiste streken van dit land. Ze hebben een prachtig aanbod bijeen verzameld en een uitstekende reputatie verworven.

Wij zijn dan ook ongelooflijk enthousiast te mogen melden dat Fronzita en Cap samen smelten!

Fronzita ging op zoek naar een partner aan wie ze hun levenswerk konden toevertrouwen. Zo zijn ze bij CAP terechtgekomen. Dit niet alleen door ons 25 jaar bestaan, maar vooral door onze gemeenschappelijke bedrijfsfilosofie: Kennis van vakantiehuizen en een persoonlijke service voor elke klant.

Vanaf heden zal CAP de activiteiten van Fronzita met toewijding en enthousiasme verderzetten. Om deze overname vlot en aangenaam te laten verlopen, blijven we voorlopig de naam Fronzita en de bestaande website www.fronzita.be gebruiken.

Naast vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, België, Bulgarije en Marokko, betekent dit voor u als reiziger een nog groter aanbod en betere service in de meeste fantastische streken van Italië en Sicilië !

Het volledige Cap team is uiterst gelukkig en heel erg gemotiveerd om het mooie verhaal van Fronzita verder te zetten.

Wij zijn er helemaal klaar voor!

Caroline, Anne-Marie en Camille

Recente blogposts
10 BESTE DAGUITSTAPPEN ROND AVIGNONlees meer
10 BESTE DAGUITSTAPPEN IN AVIGNON lees meer
WAAR IS MAILLANE?lees meer

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.