IBIZA, EEN ZONNIGE REIS VOL PLEZIER & VERTIER, CULTUUR & NATUUR

Wow! We're Going To Ibiza!

“Ma, ik heb net een reis geboekt met een paar maten. We hebben een vakantiehuis in Ibiza gehuurd. ”

“Wat? Een hele week alleen maar uitgaan?“

“Maar nee ma, Ibiza is zovee…”

“Nee! Die vlieger gaat niet op!”

Ibiza is…

Je kan je deze situatie waarschijnlijk onmiddellijk voorstellen. Maar, voor één keer heeft dit ongeruste moederhart het niet bij het rechte eind. Het bruisende en zwoele nachtleven van Ibiza toont immers slechts één facet van het betoverende eiland in de Middellandse Zee.

…natuur,

De zonovergoten reisbestemming in de Spaanse Balearen is een stukje paradijs op zo’n 2 uur vliegen vanuit Brussel. De rijke natuur bestaat er enerzijds uit de rustgevende en afgelegen baaien met ruwe en hoge rotswanden. Anderzijds vind je er romantische stranden die het decor zijn voor de prachtigste zonsondergangen ter wereld. Langs de 210 kilometerlange kustlijn geniet je van een intense zicht op het turquoise water, bijvoorbeeld in Sant Antoni de Portmany.

…avontuur,

Een dagje op de uitgestrekte stranden (ontdek de 7 mooiste stranden in onze blog) is dus dé ideale ontspanning, ook voor gezinnen. Hebben de kinderen even genoeg van het zand tussen hun tenen? Er zijn tal van andere kindvriendelijke to do’s, van een waanzinnig waterpark tot leerrijke excursies over bv. de onderwaterwereld en boottochten richting paradijselijke stranden.

…puur,

Terwijl de kids zich aan het amuseren zijn geniet jij van een heerlijke cocktail en een bordje verfijnde tapas. Voor deze culinaire hoogstandjes kan je terecht in een strandbar of in de binnenstad met zijn kronkelende straatjes. Geniet van een heerlijk avondje uit in het authentieke Santa Gertrudis, het rustgevende San Juan en het traditionele San Carlos. Of kies gewoon uit één van de meer dan 1200 restaurants met leuke terrasjes, en laat je verrassen door het zuiderse ongerepte smakenpallet. Huur je een vakantiehuis op Ibiza? Omdat Ibiza klein genoeg is, zijn alle restaurants en leuke plekjes bereikbaar vanaf je vakantiehuis.

…cultuur,

Genoeg geproefd? Ga een kijkje nemen in Santa Inés, Jesús of San Augustin. Breng een bezoekje aan de vele monumenten, geniet van het prachtige zicht vanop de grote stadsmuren, slenter door de winkelstraatjes of snuif de sfeer op van de beroemde hippiemarktjes en de flower power mentaliteit. Kledij, accessoires of authentieke souvenirs, je gaat niet met lege handen naar huis.

…dé ultieme ontspanningskuur!

Vermaak, kunst, feestjes, wandelingen, gastronomie, het warme Ibiza heeft heel wat in zijn mars. Alles kan, niets moet. Hippies en chique dames lopen er bij wijze van spreken hand in hand. Jezelf zijn en niet oordelen zijn de basisregels op het eiland. In de ontspannen en gemoedelijke sfeer die er heerst, vult elkeen zijn tijd in naar wens op de droombestemming.

Geprikkeld om dit magische eiland zelf verder te verkennen? Cap voegde de prachtigste vakantiehuizen van Ibiza toe aan haar assortiment. Check it out!

“Ma, ik heb net een reis geboekt naar Ibiza met een paar maten.”

“Echt? Super! Uw vader en ik hebben ook net onze tickets gekocht, misschien zitten we naast elkaar op het vliegtuig!“

“Maar allé ma, nee é…”

Vakantiehuizen in Ibiza

Meer tonen

Casa Vistalmar

Cala salada, Ibiza

8
4
4

Divine Ibiza

Ibiza, Ibiza

10
5
5

Villa Cala Vadella

Cala Vadella, Ibiza

6
3
3

Villa Carbo

Cala Carbo, Ibiza

7
4
3

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.