Ontdek de Turkse gastvrijheid

Beste vakantiegangers,

Goed nieuws! We hebben een nieuwe aanwinst in ons assortiment en het is er eentje om U tegen te zeggen. We verwelkomen graag twee prachtige villas en enkele luxueuze appartementen vanuit het zonnige en warme Turkije!

Plantation House en The White House, gelegen in Dereköy, zijn ideaal voor een landelijke vakantie. Het zijn luxueuze villa's met privé zwembad, gelegen in een groene omgeving omringd door mooie boomgaarden van appelsienen, citroenen, enz.

Om wat typische Turkse sfeer op te snuiven zijn de lokale dorpjes in de omgeving echt de moeite waard om te ontdekken. Voor een vredige, rustgevende vakantie bent u hier helemaal op uw plaats. Het bruisende Bodrum, met zijn mooie haven, is maar 15 km van deze villa's verwijderd. Het strand is op amper 5 km.

Ook de appartementen in Belize Deluxe zijn allesbehalve doorsnee. Ze bevinden zich op een prachtig, gloednieuw vakantiedomein aan de Egeïsche zee in Kusadasi. Met hun eindeloze lijst aan diensten (hotelservice, shuttle, …) zal u absoluut niets tekort komen. Voor een strandvakantie zit u hier zonder twijfel juist. Maar als je een neus hebt voor cultuur, gastronomie of avontuur zal u hier ook beslist aan uw trekken komen.

Naast onze reeds gekende villa Matteo, zijn we zeer blij met dit bijkomende, exclusieve aanbod. Zowel de villa's als de appartementen bieden een professionele hotelservice die zorgen voor een heerlijke vakantie.

Bent u nog niet verkocht? Neem dan zeker een kijkje op onze website voor foto's en weetjes, waar u gegarandeerd voor zal smelten.

Hartelijke groeten,

Caroline

Recente blogposts
10 BESTE DAGUITSTAPPEN ROND AVIGNONlees meer
10 BESTE DAGUITSTAPPEN IN AVIGNON lees meer
WAAR IS MAILLANE?lees meer

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.