+32 9 362 31 42

Deze vakantiehuizen zijn 100% family-proof

Of wij (@WithkidsontheRoad) uit jullie aanbod een selectie konden maken van family-proof verblijven? Natuurlijk! Dat was zelfs niet zo moeilijk. De vakantiehuizen met privé zwembad die we selecteerden zijn één voor één 100% family-proof en hebben allemaal -om verschillende redenen- een streepje voor om families te ontvangen. Voor ons is de maand juli dé maand van het jaar waar familie op de eerste plaats komt. En het vakantiehuis dat we dankzij jullie vonden, zal ongetwijfeld -net zoals vorig jaar- ervoor zorgen dat we weer maximaal kunnen genieten!

La Maison du Luberon

Maak kennis ons vakantiehuis, La Maison du Luberon, voor de week van 1/7/2023 tot 8/7/2023. Omdat we met 10 zijn, kiezen we natuurlijk ook voor een ruim huis. Er zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers, ideaal voor ons gezelschap van 8 volwassenen en 2 kinderen. Het allerbelangrijkste -en de grootste troef- vinden we het uitzicht aan de achterkant van de woning. Bij het kijken naar de foto’s, ruik ik de zomer al!

La Doudanne

Dit vakantiehuis ligt ook in de Vaucluse, in het dorpje Ansouis om precies te zijn. Het is gelegen in een 18e eeuwse mas dus aan karakter alvast geen gebrek. De grootste troef van La Doudanne is de ligging in het midden van de natuur, maar toch dicht bij Ansouis. Het dorp werd erkend als een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Dat is win-win natuurlijk! Entertainment voor de kinderen vind je naast het zwembad ook op de petanquebaan en aan de pingpong tafel. Laat die familiecompetities maar beginnen!

Maison Beally

Voor ons net te klein om comfortabel te zijn, maar wat een heerlijke sfeer hangt er in La Maison Beally! Het panoramische uitzicht over de omgeving is zalig. Dit vakantiehuis beschikt trouwens over 4 slaapkamers en 3 badkamers, ruimte genoeg dus! Verder ligt in de regio Bouches du Rhöne, dus er valt sowieso voldoende te beleven. uitstapjes naar de markt van Saint-Rémy de Provence misschien?

Sotogrande

We springen even over de grens. We hebben er trouwens lang aan gedacht om onze vakantie in Spanje door te brengen. Dit prachtige vakantiehuis, Sotogrande, in Cádiz aan de Costa del Sol stond lang op de radar. Wat een uitstraling, wat een charme en vooral: wat een views van aan het zwembad! Het huis zelf ligt op een domein van 1300m² en het zwembad is 10x4m groot. Ruimte genoeg voor een ontspannend verblijf denk ik!

Casa Julia

Casa Julia is het langst in de running geweest, vooral omwille van de ligging. De streek in en rond Valencia is er eentje waar we wel graag onze vakantie hadden gespendeerd. Op de site staat aangegeven dat het een vakantiehuis is voor 6 personen, maar er kunnen eventueel kamers bijgeboekt worden op de benedenverdieping. De ruimte op het terras en aan het zwembad laat het zeker toe om er met meer dan 6 personen van de genieten. En genieten zal je daar. Heb je al eens naar dat prachtige uitzicht gekeken?

Dar Jenna

Mijn persoonlijke favoriet die ik wel even wilde delen. Dar Jenna was niet aan de orde, omdat we en famille al hadden afgesproken dat het Spanje of Frankrijk zou zijn. Maar deze parel verdient alle aandacht en meer. het is een prachtig vakantiehuis in de buurt van Marrakech, Marokko en biedt hotelservice. Dat wil zeggen dat de bedden worden opgemaakt en er elk dag een ontbijt wordt voorzien, maar verder heb je alle privacy en rust zoals in een vakantiehuis. Alles is namelijk privé. 

Mas Jullian

Terug naar Frankrijk dan maar weer! Mas Jullian ligt in Graveson, in de Franse Provence en biedt plaats voor maar liefst 12 personen. Voor families die op vakantie gaan met ouders, broers en zussen of misschien zelfs neven en nichten. Ook voor bevriende koppels lijkt het me ideaal! Het zwembad ziet er in ieder geval reusachtig uit en dat betekent onverstoorbaar zwemplezier! Het huis straalt alles uit waar de Provence voor staat!

Recente blogposts
Dar Jenna, een hemels verblijf bij Marrakesh. lees meer
Ardèche: 10 dingen om met je kinderen te doenlees meer
Wat te doen in Saint-Rémy-de-Provence lees meer

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.