- Midi-Pyrénees -

Vakantiehuizen

Toon meer

La Bastide des Roses

La Bastide sur l'Hers, Midi-Pyrénees

6
3
3

Midi-Pyrenées staat synoniem voor het mooie leven. Het heuvelachtig departement zit verscholen tussen de Lot en Ariège, met Toulouse als hoofdstad. Als je graag de unieke sfeer opsnuift van de Dordogne, maar toch iets meer rust opzoekt, dan is de Midi-Pyrenées een uitstekende locatie voor u.  

Karaktervolle dorpen zoals Quercy, Cahorsen het natuurlijke schiereiland Casseneuilnemen je terug mee naar de Middeleeuwen en stelen je hart. Mensen die op zoek zijn naar robuuste kastelen en fotogenieke dorpen zijn hier volledig in hun sas. 

Daarnaast is er hier heel wat natuurschoon te vinden. Met de Pyreneeën enerzijds en de mooiste grotten van Frankrijk anderzijds zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Prachtige zichten, ongerepte landschappen en eindeloze bergpaatjes, daar krijgen we nooit genoeg van. 

Ook de rasechte Bourgondiër komt hier aan z’n trekken. Tientallen mogelijkheden voor lekkere gastronomie en tientallen marktjes met heerlijke lokale producten zoals Foie Gras of de Cassoulet Toulousain.

Vakantiehuizen

Toon meer

La Bastide des Roses

La Bastide sur l'Hers, Midi-Pyrénees

6
3
3

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.