U bent hierZoeken>porto
Zoeken
3 Resultaten

Vakantiehuis in Porto

Vakantiehuis Villa Adega

Douro, Porto

6
3
4

Vakantiehuis Casa Caracteristico

Rio de Moinhos, Porto

15
8
7

Vakantiehuis Casa Escola

Douro, Porto

8
4
4
1
Over de regio

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Portugal? Een vakantiehuis met privézwembad in Porto is de ideale vakantiebestemming om optimaal te genieten van jouw welverdiende vakantie! 

Porto is een prachtige regio met vele toffe straatjes om in rond te vertoeven, ontdek de toffe streek die men Porto noemt vanuit jouw vakantiehuis met zwembad in Portugal

Bezoek de Torre de Clerigos, een prachtige kerk en een echt meesterwerk van de ontwerper Nicolau Nasoni. De kerk met zijn opvallende toren van maar liefst 75 meter hoog is toch wel echt een bezoekje waard vanuit jouw vakantiehuis in Porto! Geniet van fenomenale uitzichten over de stad Porto en de Douro-rivier wanneer je aan de top bent van de toren! 

Verlaat je vakantiehuis met privézwembad in Porto om Porto te gaan drinken, een wijn die typerend is voor deze regio en je dus zeker eens moet proberen, misschien eens tijdens een leuke wijnproeverij? 

De adembenemende panoramische uitzichten waar je van geniet in jouw vakantiehuis in Portugal is hier zeker geen verrassing! Maak uw vakantie compleet met een bezoekje aan de Douro-vallei vanuit jouw vakantiehuis in Porto en ontspan zonder zorgen met familie en vrienden.

Bezoek je toch liever de imposante kliffen met helderblauwe oceaan? Perfect bereikbaar vanuit jouw vakantiehuis in de Algarve? Of hou je meer van een iets drukkere stad met nog meer dingen om te doen? Bekijk dan het aanbod van vakantiehuizen in Lissabon! 

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.