- Verhuur uw vakantiehuis -
U bent hier>rent-your-house

Een woordje over CAP...

CAP is een Belgisch agentschap gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Italië en daarbuiten. 

Met meer dan 32 jaar aan ervaring, onderscheiden we ons door onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit, wat heeft geleid tot de opbouw van een gewaardeerd en loyaal klantenbestand.

Als een familiebedrijf koesteren we onze passie voor dit vak en hebben we een enthousiast team dat altijd klaarstaat om naar jouw wensen te luisteren. We zijn makkelijk te bereiken, en staan steeds voor jullie klaar!

CAP's team luistert graag naar jouw verhaal en is benieuwd samen te werken bij het verhuur van jouw vakantiehuis!

Contacteer ons vrijblijvend op 0032 9 362 31 42 of via e-mail info@cap.be

Marketing en visibiliteit

Elk huis wordt persoonlijk bezocht en gefotografeerd om een betere online en offline promotie te stimuleren. Wij streven naar een maximale zichtbaarheid.

Persoonlijke aanpak

We zijn een luisterend oor en adviseren je graag over jouw verhuurproject. Bij problemen, zijn we 7/7 bereikbaar voor een snelle oplossing.

Geen administratie

Alles wordt van A tot Z beheerd door CAP om je een gerust en regelmatig inkomen te garanderen, zonder administratieve lasten.

“Ik waardeer de grote professionaliteit van CAP zeer. Het is een team dat kwaliteit zoekt voor zijn klanten. Ons partnerschap is gebaseerd op vertrouwen, correctheid, interactieve communicatie en reactievermogen. CAP adviseert ons ook over de verwachtingen van onze klanten. Het doel is dat ze zeer tevreden zijn. ”

Mr Anquetil

Neem contact met ons!

Graag helpen we bij het verhuren van uw vakantiewoning. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.

Vakantiehuizen

Toon meer

Mas des Cyprès

Saint-Remy-de-Provence, Provence

8
5
3

Casita Masnou

Calpe, Costa Blanca

4
2
2

Villa des Cieux

Althend-des-Paluds, Provence

8
4
3

Villa Orsan

Orsan, Provence

8
4
4

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.