U bent hierZoeken>region
Zoeken
89 Resultaten
Over de regio

Spanje is het land van fiesta en siesta! Met andere woorden, hier zal je ontspannen van wederkeren. Wil je op vakantie in Spanje, maar kan je niet kiezen welke regio? Laat je verrassen door ons aanbod Spaanse vakantiehuizen. We selecteren en bezoeken alle vakantiehuizen zelf zodat je hier zeker een mooi vakantiehuis in Spanje zal vinden. Wil je graag ontsnappen aan de koude en overwinteren in Spanje? Uitstekend idee! Waan je heel het jaar door in het paradijs in een mooie villa in Spanje.

De Spaanse Costa’s hebben allemaal hun eigen troeven, maar wat geldt voor ze allemaal is dat het toplocaties zijn om te genieten van zowel de Middellandse Zee als van de mooie Spaanse steden. 

De Costa Blanca is bekend om de mooie zandstranden en badplaatsen als Murcia, Alicante en Benidorm. Spoel ‘s avonds het zand van je voeten in je vakantiehuis aan de Costa Blanca en geniet van het zachte klimaat. De Costa Blanca gaat over in de Costa Cálida in de regio Murcia. Aan de Costa Cálida is de natuur nog ruig, wat mooie uitzichten oplevert en het toerisme nog beperkt heeft. Met een vakantiehuis aan Costa Cálida is rust verzekerd.

De Costa Brava in Catalonië is rijk aan prachtige dorpjes die je moet bezoeken en natuurlijk niet te vergeten Barcelona. De vaak rotsachtige kust zorgt voor unieke uitzichten vanuit de tuin van je vakantiehuis aan de Costa Brava.

Met een vakantiehuis aan de de Costa de Almería of een vakantiewoning aan de Costa del Sol in Andalusië zit je bijna op het meest zuidelijke punt van Europa. Invloeden van andere culturen vind je er terug in de tapas, de flamenco en prachtige architectuur. De zwoele zon zorgt voor een ontspannen levensstijl, waar je in een vakantiehuis met zwembad zeker van kan genieten.  

Nog zuidelijker bevindt je je in de Costa de la Luz. De stralende warme zon weerkaatst er op de blauwe zee en witte stranden, waar de regio haar naam aan dankt. We hebben echte parels van vakantiehuizen in Benalup in onze selectie!

En wat dacht je van Ibiza? Het bekende eiland heeft meer troeven dan een nachtleven van wereldklasse. Prachtige witte vakantiewoningen stralen er onder de zon, omringd door het blauw van de hemel, de zee en de zwembaden! Ga de natuur, de hippiecultuur en de Balearen ontdekken vanuit je vakantiehuis op Ibiza.

Vakantiehuis in Spanje

Vakantiehuis Vista Las Colinas

Fuente del Conde, Costa Del Sol

6
3
3

Vakantiehuis Casa Vista

Alhaurin El Grande, Costa Del Sol

8
4
3

Vakantiehuis Casa Balou

Playa de Aro, Costa Brava

8
4
4

Vakantiehuis Las Mimosas Benalup

Benalup, Costa De La Luz

8
4
4

Vakantiehuis Casita Vadella

Cala Vadella, Ibiza

2
1
1

Appartement Penthouse Palm Beach

Marbella, Costa Del Sol

8
4
3

Vakantiehuis Villa Carbo

Cala Carbo, Ibiza

7
4
3

Vakantiehuis Finca Savina

Santa Agustin, Ibiza

10
5
4

Appartement Mary Montana

Altea, Costa Blanca

4
2
2

Vakantiehuis La Corale

La Vinuela, Costa Del Sol

10
3
3
1
2
3

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.