U bent hierZoeken>cote-d-azur
Zoeken
1 Resultaten
Meer filters
Prijs per week
Over de regio

De azuurblauwe kust met witte stranden betoveren elke keer opnieuw. Huur een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk en ontdek de wereldgekende bruisende badsteden zoals Saint-Tropez, Nice, Cannes, Sainte-Maxime en Juan les Pins. Maar ook de pittoreske stadjes zoals La Garde Feinet, Grimaud of Plan de la Tour zullen u charmeren. Les Plages de Pampelonne behoren tot de mooiste stranden van de Franse Riviera. Ontspan op één van de vele prachtige zandstranden of in uw vakantiehuis aan de Côte d’Azur met privé zwembad. 

Wandel langs de luxueuze boulevards en eet een heerlijke Bouillabaisse in Marseille. Ook de wekelijkse marktjes aan de Côte d'Azur, gezellige terrassen, prachtige havens, strandbars en vele palmbomen brengen u gegarandeerd in de vakantiestemming. Vanuit uw vakantiehuis met privé zwembad is een uitstap naar het mondaine Monaco onmisbaar. Ook een bezoek aan Cannes tijdens het internationale filmfestival is bijna een must.  

Huur een appartement aan de Côte d’Azur en maak prachtige wandelingen langs de rivier de ‘Argens’ of het meer ‘Lac d’Arena’ aan de Roqubrune sur Argens, tussen Fréjus en Sainte Marie de la Mer. 

Het mooiste is dat een ontdekkingstocht aan de Côte d’Azur is dat dit wondermooi gebied niet altijd prijzig hoeft te zijn. 

Ontdek je toch liever het binnenland? Ga dan op zoek naar een vakantiehuis in de Provence of een vakantiewoning in de Languedoc-Roussillon

regionMap

Vakantiehuis zonder zwembad in Côte d'azur

Vakantiehuis zonder zwembad Tee for two

Beauvallon, Côte d'azur

2
Aantal personen
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

Bennesteeg 7

9000 Gent

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.