Zoeken
30 Resultaten

Vakantiehuis in Languedoc-Roussillon

Vakantiehuis Gîte Tresques

Tresques, Languedoc-Roussillon

4
1
2

Vakantiehuis Gîte les Sources 2

Rochefort de Gard, Languedoc-Roussillon

4
2
1

Vakantiehuis La Maison des Chataigniers

Meyrannes, Languedoc-Roussillon

6
3
2
Promotie

Vakantiehuis Villa Signargues

Rochefort du Gard, Languedoc-Roussillon

6
3
1

Vakantiehuis Le Mas de la Fontaine

Sernhac, Languedoc-Roussillon

8
4
4

Vakantiehuis Villa Le Rey

Lignairolles, Languedoc-Roussillon

18
7
6

Vakantiehuis The Vines

Autignac, Languedoc-Roussillon

8
4
2

Entre Aude et Ariège - Petit Pied

Lignairolles, Languedoc-Roussillon

2
1
1
Nieuw

Vakantiehuis La Baronne

Saint Hilaire d'Ozilhan, Languedoc-Roussillon

6
3
2

Vakantiehuis Maison Pinet

Pinet, Languedoc-Roussillon

8
3
2

Vakantiehuis La Grange Capelle

Villeneuve-lès-Avignon, Languedoc-Roussillon

8
4
3

Vakantiehuis Villa Micky

Villedaigne, Languedoc-Roussillon

12
6
3
Promotie
1
2
3
Over de regio

Een vakantiehuis met een zwembad in Languedoc-Roussillon vind je bij Cap. Alle vakantiehuizen met zwembad van Cap werden persoonlijk voor u bezocht. Zo ben je 100% zeker dat je het beste vakantiehuis met zwembad in de Languedoc-Roussillon hebt.

Waarom zou je een villa in de Languedoc-Roussillon huren? Languedoc-Roussillon is een regio die gelegen is in het Zuiden van Frankrijk waar veel mensen voor kiezen omdat de streek een ideale combinatie heeft van de Franse Pyreneeën en de Mediterraanse Zee. Dit zorgt voor spectaculaire en onvergetelijke landschappen en uitzichten. Languedoc-Roussillon biedt zowel veel mogelijkheden voor een natuurliefhebber als voor een actieve vakantieganger. Ook is deze regio zeer familievriendelijk waar er een tal van mogelijkheden zijn om de beste vakantie in Languedoc-Roussillon te ervaren. Zo zijn er vaak families die een vakantiehuis met zwembad huren omdat men op iedere moment van de dag van een verfrissende duik in het zwembad kan genieten. Een vakantiewoning in Zuid-Frankrijk huren brengt gegarandeerd veel variatie.

Languedoc-Roussillon staat bekend voor haar gebergte, geschiedenis, heuvels en prachtige natuur. Zo kan je wereldbekende grotten van Languedoc-Roussillon ontdekken. Omdat de regio een sterk historische achtergrond heeft, vind je een tal van prachtige kastelen en historische colosseums. Onderweg kun je wilde dieren spotten en prachtige heuvels en magnifieke wijnvelden zien. Deze taferelen zijn één van de belangrijkste redenen waarom Languedoc-Roussillon een zeer populaire bestemming is.

De Franse kusten van Languedoc-Roussillon geven je een variatie aan verschillende stranden gecombineerd met indrukwekkende rotsen. De stranden en hemelsblauwe zee zijn één van de grootste charmes van Languedoc-Roussillon. De brede stranden met verschillende activiteiten geeft voor iedere vakantieganger wat wils. Deze stranden staan bekend voor het kitesurfen en mensen die over de hele wereld komen om te vliegeren.

Cap biedt jou een breed aanbod aan vakantiehuizen met zwembad in Languedoc-Roussillon. Hier vind je makkelijk jouw vakantiehuis met zwembad terug die voldoet aan je wensen. Alle vakantievilla’s werden persoonlijk bezocht. Wil je toch nog in een andere regio dan de Languedoc-Roussillon vertoeven? Bekijk dan onze vakantiehuizen met zwembad in de Provence en de vakantievilla's in de Côte d’Azur.

regionMap

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.