U bent hierZoeken>le-marche
Zoeken
39 Resultaten

Vakantiehuis in Le Marche

Vakantiehuis Maria Luisa

Loro Piceno, Le Marche

12
6
5

Vakantiehuis Villa Dolce far Niente

San Ginesio, Le Marche

8
4
3

Casa Da Silvia - Casa Da Silvia - Gorgaccia

Apecchio, Le Marche

8
4
2

Vakantiehuis Casa Davide

Macerata, Le Marche

6
3
3
Promotie

Azienda Mastro - Azienda Mastro - Verdicchio

Macerata, Le Marche

4
2
1

Azienda Mastro - Azienda Mastro - Vino Cotto

Macerata, Le Marche

6
3
2

Vakantiehuis Casa Polivere

Polverigi, Le Marche

5
2
3

Vakantiehuis Villa Ascoli

Comunanza, Le Marche

6
3
3

Vakantiehuis Casa Sul Fiume

Monte San Martino, Le Marche

9
5
2

Vakantiehuis Villa Urban

Urbania, Le Marche

8
4
4

Vakantiehuis Villa di Mama

Macerata, Le Marche

6
3
2

Casa Marcella - Casa Marcella

Petriolo, Le Marche

11
4
2
1
2
3
Over de regio

Zin in een vakantie in de natuur van Italië? Maar ook in cultuur en geschiedenis? In Le Marche, Italië, is alles aanwezig om een heerlijke vakantie te beleven. Zoek meteen het perfecte vakantiehuis in Le Marche om optimaal van de streek te genieten.

Ondanks de warme zomerzon en prachtige omgeving, is het hier in het hoogseizoen niet erg druk. Voor een onderdompeling in het authentieke Italië, ben je in Le Marche dus goed terecht. Laat je onderdompelen in het rustige landschap in een vakantiehuis met privé zwembad in Le Marche.  De fantastische Italiaanse uitzichten kan je bewonderen vanaf je terras en tuin van je vakantiewoning in Italië met zwembad.

In het Zuidwesten van Le Marche ligt de berg Monte Sibillini. In de zomer vormen de bergtoppen in het nationaal park Monti Sibillini het uitzicht voor een prachtige wandeling. Bekijk onze blog over in Monti Sibillini wandelen. Elk seizoen kan je de Monte Sibillini gaan bewonderen want in de winter kan je hier ook je wintervakantie doorbrengen. Na een stevige wandeling is een frisse duik in je zwembad of een gezellige aperitief de perfecte remedie om er de volgende dag weer tegen te kunnen. Met een vakantiehuis in Le Marche met privé zwembad creëer je een goede balans tussen sport en ontspanning.

Le Marche heeft ook een rijke geschiedenis. Zelfs het kleinste dorpje bevat hier juweeltjes uit de jaren stillekes. Belangrijkste steden zijn Urbino, San Léo, Ascoli Piceno, Pèsaro en Ancona. Maar ook Loreto, de Grotten van Frasassi en het schiereiland Conero zouden op je bucketlist moeten staan. Met zo veel bezienswaardigheden in de streek is een vakantiedomein in Le Marche, Italië een super idee.

Ook de lokale keuken is een reden om naar de Marche te reizen. De streek rond Cagli staat beroemd voor haar truffels, maar ook bergkazen, hammen en vergeet natuurlijk de Olive Ascolante niet met een glaasje, droge, witte Verdicchio voor de perfecte Marichiaanse avond. Geniet er van in lokale restaurantjes, of probeer een Italiaanse barbecue te organiseren op het terras in je Le Marche vakantiehuis of vakantievilla.

Neem ook een kijkje in ons met de hand geselecteerde aanbod om je ideale vakantiehuis met privé zwembad in Italië te vinden. Misschien heb je meer interesse in een vakantiehuis in Toscane of een vakantiewoning in Umbrië?

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.