- Como See -

Ferienwohnungen

Zeig mehr

La Pradasella

Caprino Bergamasco, Como See

12
5
4

Como lake (6p.)

Vercana, Como See

6
2
1

Como Lake (8p.)

Vercana, Como See

8
3
2

Zoek je een vakantiehuis in Italië? Het Comomeer of Lago di Como in Italië is een geliefde vakantiebestemming door het aangename klimaat en omdat je er vanuit België vlot met de auto naartoe kan rijden. Het Comomeer ligt namelijk vrij noordelijk in de provincie Lombardije, niet ver van de grens van Zwitserland. Toch kan het er in de zomer aardig warm worden, maar gelukkig komt er een verfrissende bries van het Comomeer die ze de ‘breva’ noemen.

Rond het Comomeer zijn er verschillende leuke plaatsen te bezoeken zoals de stad Como en allerlei gezellige Italiaanse dorpjes. Met een vakantiehuis aan het Comomeer heb je alles binnen handbereik: leuke uitstapjes, het meer en de bergachtige natuur rondom. Met een vakantiehuis met privé zwembad aan het Comomeer heb je de formule voor een zalige familievakantie. De kinderen kunnen lekker stoeien in het zwembad terwijl de volwassenen op het terras genieten van de Italiaanse geneugten van het leven: prosecco, iemand? Ontdek ook de natuurlijke omgeving rond het Comomeer want er zijn allerlei leuke activiteiten te vinden. Het Bergamo Adventure Park, natuurparken, watersporten en monumenten bieden plezier voor jong en oud. Boek snel je vakantiehuis met privé zwembad aan het Comomeer voor heel de familie.

Zoek je een vakantiehuis in Italië met zwembad? Het Comomeer is een fantastische vakantiebestemming voor alle groepen. Op vakantie met kinderen? Zij zullen dol zijn op een vakantiehuis met privé zwembad aan het Comomeer. Maar ook een groep vrienden zal genieten van een eigen vakantiehuis aan het Comomeer met zwembad.

Het Comomeer ligt in in Lombardije en dicht bij de grens van Zwitserland, maar toch kan het er in de zomer lekker warm worden. De dankbare, verfrissende bries die van het Comomeer af komt noemen ze de ‘breva’.

Vanuit je vakantiewoning met zwembad aan het Comomeer zijn er verschillende leuke bezoekjes te plannen. Rond het meer stikt het van gezellige Italiaanse dorpjes en sportfaciliteiten. Met een vakantiewoning met zwembad aan het Comomeer heb je de basis voor een geweldige familievakantie. Laat de kinderen lekker spelen in het zwembad terwijl de volwassenen op het terras van het vakantiehuis genieten van een prosecco of aperol.

Vergeet ook niet de natuurlijke omgeving rond het Comomeer te ontdekken! Boek snel je vakantiehuis met privé zwembad rond het Comomeer.

Ferienwohnungen

Zeig mehr

La Pradasella

Caprino Bergamasco, Como See

12
5
4

Como lake (6p.)

Vercana, Como See

6
2
1

Como Lake (8p.)

Vercana, Como See

8
3
2

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX