- Ferienhaus Porto -

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Casa Escola

Douro, Porto

8
4
4

Villa Roxo

Alijó, Porto

8
4
1

Villa Adega

Douro, Porto

6
3
4

Casa Boa Vista

Espadanedo, Porto

6
3
2

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Portugal? Een vakantiehuis met privézwembad in Porto is de ideale vakantiebestemming om optimaal te genieten van jouw welverdiende vakantie! 

Porto is een prachtige regio met vele toffe straatjes om in rond te vertoeven, ontdek de toffe streek die men Porto noemt vanuit jouw vakantiehuis met zwembad in Portugal

Bezoek de Torre de Clerigos, een prachtige kerk en een echt meesterwerk van de ontwerper Nicolau Nasoni. De kerk met zijn opvallende toren van maar liefst 75 meter hoog is toch wel echt een bezoekje waard vanuit jouw vakantiehuis in Porto! Geniet van fenomenale uitzichten over de stad Porto en de Douro-rivier wanneer je aan de top bent van de toren! 

Verlaat je vakantiehuis met privézwembad in Porto om Porto te gaan drinken, een wijn die typerend is voor deze regio en je dus zeker eens moet proberen, misschien eens tijdens een leuke wijnproeverij? 

De adembenemende panoramische uitzichten waar je van geniet in jouw vakantiehuis in Portugal is hier zeker geen verrassing! Maak uw vakantie compleet met een bezoekje aan de Douro-vallei vanuit jouw vakantiehuis in Porto en ontspan zonder zorgen met familie en vrienden.

Bezoek je toch liever de imposante kliffen met helderblauwe oceaan? Perfect bereikbaar vanuit jouw vakantiehuis in de Algarve? Of hou je meer van een iets drukkere stad met nog meer dingen om te doen? Bekijk dan het aanbod van vakantiehuizen in Lissabon! 

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Casa Escola

Douro, Porto

8
4
4

Villa Roxo

Alijó, Porto

8
4
1

Villa Adega

Douro, Porto

6
3
4

Casa Boa Vista

Espadanedo, Porto

6
3
2

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX