- Ferienhaus Costa De La Luz -

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Las Mimosas Benalup

Benalup, Costa De La Luz

8
4
4

Las Adelfas

Benalup, Costa De La Luz

6
3
3

La Luz

Benalup, Costa De La Luz

8
4
3

Zoek je een vakantiehuis in Spanje? De keuze vakantiewoningen en vakantievilla’s in Spanje is soms overweldigend. De Costa Blanca en Costa del Sol staan met goede reden bovenaan het lijstje bij de meeste toeristen, maar als je een iets minder betreden pad wilt opgaan is de Costa de la Luz een schitterende bestemming. Als je van Andalusië houd, is een vakantiehuis met zwembad in Costa de la Luz helemaal iets voor jou.

De Costa de la Luz is de bakermat van vele specialiteiten die we tegenwoordig als typisch Spaans beschouwen. Hier in Andalusië ligt bijvoorbeeld Jerez de la Frontera waar sherry vandaan komt. Ook flamenco en de prachtige Spaanse raspaarden komen van de Costa de la Luz. Met een vakantiehuis aan de Costa de la Luz kan je van alles in de regio genieten. Bezoek het pastelkleurige Cadiz, het surfmekka Tarifa of het historische Sevilla waar je de prachtigste paleizen kan bezoeken.

De Costa de la Luz is wel bekend onder golfers. Liefhebbers van de sport kunnen hier namelijk terecht in stijlvolle clubs met prachtige golfbanen. Na een intensieve game is het helemaal zalig om terecht te kunnen in je vakantiehuis met zwembad aan de Costa de la Luz.

In Andalusië zal je zeker je dosis zwoele zomerzon krijgen. Aan de kusten van de Costa de la Luz is het dus hemels zonnebaden en zwemmen, maar dat zonder te moeten vechten om een plekje op het strand. Genoeg van zon, zee, strand? We raden het natuurpark Cota Donana aan. Het is één van de mooiste natuurreservaten van Europa. De verfrissing kun je natuurlijk ook opzoeken in je vakantiehuis met zwembad aan de Costa de la Luz, waar je in alle privé geniet van de zomerse sferen.

Het ongerepte Costa de la Luz is de perfecte bestemming voor liefhebbers van het veelzijdige Andalusië, die toch de rustigere plekjes willen opzoeken. Bij Cap vind je je perfecte vakantiehuis aan de Costa de la Luz. Toch meer op zoek naar een vakantiehuis met zwembad aan de Costa del Sol of een appartement aan de Costa Blanca? Neem een kijkje naar ons aanbod.

Ga je op vakantie in Spanje maar weet je niet waarheen? De Costa de la Luz is een prachtig gebied dat door toeristen nog grotendeels onoverwonnen is. Hoewel de Costa del Sol en Costa Blanca met goede reden hele populaire bestemmingen zijn, kan de Costa de la Luz helemaal voor jou zijn als je houdt van de Andalusische zon en authentieke Spaanse cultuur. Huur een vakantiehuis aan de Costa de la Luz en zoek de rust op in het zuidelijkste deel van Europa.

Wist je dat in de Costa de la Luz vele specialiteiten zijn ontstaan? Vandaag beschouwen we sherry, flamenco, prachtige raspaarden en paella als typisch Spaanse producten, maar ze zijn ontstaan in Andalusië. Met een vakantievilla aan de Costa de la Luz kan je genieten van wat de streek te bieden heeft en van zon, zee en strand.

Grijp ook de kans om de prachtige steden in Andalusië te bezoeken. Verlaat je vakantiehuis met zwembad aan de Costa de la Luz in de ochtend en bezoek in de frisse uren het pastelkleurige Cadiz, het surfmekka Tarifa of het historisch zo bijzondere Sevilla. Wij raden ook een bezoek aan het nationaal park en natuurreservaat Donana aan. Het is benoemd tot één van de mooiste van Europa.

In de warme streek zal je snel nood hebben aan een verfrissende duik. Niks heerlijker dan in complete privacy, omringd door de natuur, te genieten van je vakantiehuis met zwembad aan de Costa de la Luz. Op vakantie met kinderen? Dat zal hen ook fantastisch in de oren klinken.

Bij Cap ben je aan het juiste adres voor een mooi vakantiehuis met zwembad in Spanje. Boek je vakantiehuis met privé zwembad aan de Costa de la Luz en begin vast te dromen van een schitterende vakantie.

Maar ook een vakantiewoning aan de Costa del Sol of een vakantieverblijf aan de Costa Blanca blijven steeds een goed idee.

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Las Mimosas Benalup

Benalup, Costa De La Luz

8
4
4

Las Adelfas

Benalup, Costa De La Luz

6
3
3

La Luz

Benalup, Costa De La Luz

8
4
3

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX