- Ferienhaus Costa Dorada -

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Villa Charles

Costa Dorada, Costa Dorada

8
4
4

Costa Dorada is een prachtige kuststreek in Catalonië en wordt dan ook letterlijk vertaald als de “gouden kust”. Een vakantiehuis met zwembad in de Costa Dorada is pas echt tot rust komen, de ideale esCAPe als je het ons vraagt.

Heb je nood aan een verfrissing die toch net iets anders is dan aan jouw vakantiehuis met privé zwembad, maak dan een bezoekje aan één van de bekende badplaatsen zoals onder andere Salou! In Salou heb je heel wat watersporten die je kan beoefenen in de jachthaven, die dan nog eens perfect bereikbaar zijn vanuit jouw vakantiehuis in de Costa Dorada! Let’s go! 

Naast de mooie stranden zijn er ook verschillende leuke steden en andere activiteiten te doen vanuit jouw vakantiehuis in de Costa Dorada! Zo kan je onder meer een toffe daguitstap plannen naar Barcelona. Een vakantiehuis met zwembad in de Costa Dorada is de perfecte locatie voor een weekje Spanje, vind je ook niet? 

Nog meer to do’s in de Costa Dorada kan je hier lezen! 

Bekijk zeker ons volledige aanbod van vakantiehuizen in Spanje, zo hebben we onder andere vakantiehuizen in de Costa del Sol en zelf vakantievilla’s in Ibiza.

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Villa Charles

Costa Dorada, Costa Dorada

8
4
4

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX