- Ferienhaus Leiria -

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Bela Baia

Salir do Porto, Leiria

6
2
1

Portugal heeft meer te bieden dan een vakantiehuis aan de Algarve of een vakantiewoning in Porto, zo biedt Portugal, alsook CAP, vakantiehuizen aan de Zilverkust aan! 

De Zilverkust van Portugal, ook wel Costa de Prata genoemd, is lang niet zo bekend als strandbestemming als de Algarve, maar is daarom zeker niet minder de moeite voor het huren van een vakantiehuis aan de Zilverkust!

Aan de Zilverkust geniet je van een boeiend evenwicht tussen de prachtige stranden, vele historische stadjes en vissersdorpjes, een heerlijk klimaat en een afwisselend natuurlandschap. Huur een vakantiehuis aan de Zilverkust en ontdek met je eigen ogen wat voor een fantastische streek dit is!

Bovendien kan je vanuit je vakantiehuis met zwembad aan de Zilverkust een leuke dagtrip maken naar Lissabon! Ben je toch net iets nieuwsgieriger naar wat een grote stad, zoals Lissabon, je te bieden heeft als vakantiebestemming? Huur dan een vakantiehuis met zwembad in Lissabon en ontdek samen met jouw familie of vrienden de mogelijkheden van Lissabon!

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Bela Baia

Salir do Porto, Leiria

6
2
1

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX