- Spanien -

Ferienwohnungen

Zeig mehr

El Sargo

Sant Josep de Sa Talaia, Ibiza

4
2
1

Montecala

Moraira, Costa Blanca

4
2
1

Casa Buena Esperanza

Casares, Costa Del Sol

8
4
4

Mary Montana

Altea, Costa Blanca

4
2
2

Spanje is het land van fiesta en siesta! Met andere woorden, hier zal je ontspannen van wederkeren. Wil je op vakantie in Spanje, maar kan je niet kiezen welke regio? Laat je verrassen door ons aanbod Spaanse vakantiehuizen. We selecteren en bezoeken alle vakantiehuizen zelf zodat je hier zeker een mooi vakantiehuis in Spanje zal vinden. Wil je graag ontsnappen aan de koude en overwinteren in Spanje? Uitstekend idee! Waan je heel het jaar door in het paradijs in een mooie villa in Spanje.

De Spaanse Costa’s hebben allemaal hun eigen troeven, maar wat geldt voor ze allemaal is dat het toplocaties zijn om te genieten van zowel de Middellandse Zee als van de mooie Spaanse steden. 

De Costa Blanca is bekend om de mooie zandstranden en badplaatsen als Murcia, Alicante en Benidorm. Spoel ‘s avonds het zand van je voeten in je vakantiehuis aan de Costa Blanca en geniet van het zachte klimaat. De Costa Blanca gaat over in de Costa Cálida in de regio Murcia. Aan de Costa Cálida is de natuur nog ruig, wat mooie uitzichten oplevert en het toerisme nog beperkt heeft. Met een vakantiehuis aan Costa Cálida is rust verzekerd.

De Costa Brava in Catalonië is rijk aan prachtige dorpjes die je moet bezoeken en natuurlijk niet te vergeten Barcelona. De vaak rotsachtige kust zorgt voor unieke uitzichten vanuit de tuin van je vakantiehuis aan de Costa Brava.

Met een vakantiehuis aan de de Costa de Almería of een vakantiewoning aan de Costa del Sol in Andalusië zit je bijna op het meest zuidelijke punt van Europa. Invloeden van andere culturen vind je er terug in de tapas, de flamenco en prachtige architectuur. De zwoele zon zorgt voor een ontspannen levensstijl, waar je in een vakantiehuis met zwembad zeker van kan genieten.  

Nog zuidelijker bevindt je je in de Costa de la Luz. De stralende warme zon weerkaatst er op de blauwe zee en witte stranden, waar de regio haar naam aan dankt. We hebben echte parels van vakantiehuizen in Benalup in onze selectie!

En wat dacht je van Ibiza? Het bekende eiland heeft meer troeven dan een nachtleven van wereldklasse. Prachtige witte vakantiewoningen stralen er onder de zon, omringd door het blauw van de hemel, de zee en de zwembaden! Ga de natuur, de hippiecultuur en de Balearen ontdekken vanuit je vakantiehuis op Ibiza.

Ferienwohnungen

Zeig mehr

El Sargo

Sant Josep de Sa Talaia, Ibiza

4
2
1

Montecala

Moraira, Costa Blanca

4
2
1

Casa Buena Esperanza

Casares, Costa Del Sol

8
4
4

Mary Montana

Altea, Costa Blanca

4
2
2

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX