- Ferienhaus Umbria -

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Il Cipresso

Panicale , Umbria

6
2
2

Vocabolo Rondo (Mandorlo)

Parrano, Umbria

8
4
2

Villa Quadrifoglio

Montefalco, Umbria

9
4
3

Caporlese

Montegiove, Umbria

8
4
3

Bij Cap ben je op de goede plaats voor een vakantiehuis met zwembad in Umbrië. Umbrië is het groene hart van Italië dankzij de vele wijngaarden, olijfgaarden en groene heuvels. Wijnranken welvaren er dankzij de zacht glooiende heuvels met een goede blootstelling aan de zon, de rijkdom aan rivieren en wateren en het zachte mediterraanse klimaat. In de zomer geniet je in je vakantiehuis in Italië dus van een goede wijn en de warme zon.

Zoek je een vakantiehuis met zwembad in Umbrië? Er is in de regio heel wat te beleven. De gezellige stad Perugia heeft een prachtig oud centrum en een levendige sfeer. Amelia heeft grote, dikke stadsmuren en er zijn interessante archeologische vondsten die tentoongesteld worden. Bijna alle steden in Umbrië liggen op een heuvel en hebben een historisch centrum waar je je in een geschiedenisboek waant. In Assisi vind je misschien wel het meest unieke monument: er liggen twee kerken op elkaar.

De groene omgeving met af en toe een oude stad op een heuvel zorgt voor pittoreske uitzichten waar je ook gaat. In het warme binnenland is iedereen gelukkig met een vakantiehuis met privé zwembad in Umbrië. Zeker als je op fietsvakantie of wandelvakantie gaat, is een vakantiedomein in Umbrië een super idee.

Heb je een idee welk vakantiehuis in Italië perfect voor jou is? Laat je anders inspireren door te bladeren door ons aanbod. Bij Cap vind je het perfecte vakantiehuis met zwembad in Umbrië voor jou en de hele familie.

Zoekt u graag het ongerepte op? Kijk eens naar een vakantiehuis in Le Marche. Toch meer fan van prachtige steden, zoek dan een vakantiewoning met privé zwembad in Toscane.

In Umbrië zit je in het groene hart van Italië. In het Italiaanse binnenland bevind je je tussen de groene heuvels, wijngaarden, olijfgaarden en onder de warme zon. Met een vakantiehuis in Umbrië heb je een privé paradijsje voor jou en je familie en vrienden.

Heb je al een vakantiehuis in Italië op het oog? Een vakantiehuis in Umbrië zal je vast bevallen.

De zonnige regio Umbrië heeft prachtige landschappen te bieden voor natuur- en cultuurliefhebbers. Verlaat je vakantiehuis in de ochtend en trek naar één van de vele leuke stadjes. Typisch liggen de oude steden hier op een heuvel en kijken ze uit over het groene landschap. In Perugia, Amelia, Assisi enz. zijn er historisch interessante monumenten en archeologische vondsten te bewonderen.

Het leven in Umbrië verloopt ontspannen. In een vakantiehuis in Umbrië is het puur genieten. Op vakantie met kinderen? Nog een reden om een mooi vakantiehuis met zwembad in Umbrië te huren. De kinderen spelen heel de dag in het zwembad, zonder dat je ze uit het oog verliest. Ondertussen is het genieten geblazen met een lokale wijn en de schitterende uitzichten.

Voor sportievelingen is Umbrië ook een top vakantiebestemming. Je fietsvakantie of wandelvakantie is helemaal geslaagd in een vakantiedomein in Umbrië, Italië om de benen te ontspannen.

Ferienwohnungen

Zeig mehr

Il Cipresso

Panicale , Umbria

6
2
2

Vocabolo Rondo (Mandorlo)

Parrano, Umbria

8
4
2

Villa Quadrifoglio

Montefalco, Umbria

9
4
3

Caporlese

Montegiove, Umbria

8
4
3

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX