Dit Marchichaans diner maakt jouw vakantie in Le Marche compleet!

Huurt u een vakantiewoning in de Marche, Italië? Verblijft u deze zomer in één van de vele zogenaamde agriturismo's (villa met zwembad) van deze streek? Verwacht u dan zeker aan een uitnodiging voor ons uiterst gezellig Marchichaans Diner.

Houdt u van een beetje Italiaanse cultuur? Bent u fan van lekker eten? Of kan u gewoon een genieten van een gezellig moment? Iedere maandagavond in juli en augustus organiseren onze Italiaanse collega’s een heerlijke Marchigiaanse maaltijd in het centrum van San Ginesio.

Het stadspark of het dorpsplein zijn de setting voor een het typisch diner. Elke week, aan lange tafels en onder het genot van een glas wijn worden de typische Marichiaanse gerechten opgediend.

Gasten die bij CAP een vakantiewoning huren in Le Marche worden allemaal uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Het is een zalige gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen over de streek. En wie weet houdt u er nog een leuke reiscompagnon aan over.

U wordt verwelkomt met een glaasje prosecco en samen degusteren we heerlijke typische gerechten, waaronder Bruscetta al pomodoro, Lasagne Rosse, Grigliata mista en Patate al forne. Uiteraard sluiten we af met een heerlijke tiramisu en limoncello.

Ook aan de kleintjes werd gedacht. Een heerlijke Pasta Terra Nostra al Pomodoro wacht hen op!

Het menu kan uiteraard wat wijzigen, dus wacht gerust de uitnodiging af om te zien wat je te wachten staat.

Wilt u zeker zijn van een plekje aan de tafel? Laat ons gerust iets weten!

A presto!

Recente blogposts

Leukste to do's in Portugal!

lees meer

Luxueus verblijven in de Côte d’Azur

lees meer

Beste bezienswaardigheden in Costa Dorada!

lees meer

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.