Leukste to do's in Portugal!

Portugal, het land van de Portwijn, een vakantiebestemming die enorm veel te bieden heeft! Leukste to do's in Portugal!

Culturele bezienswaardigheden en culturele activiteiten, historische gebouwen, lieflijke dorpjes en niet te vergeten een schitterende natuuromgeving! Luister tijdens jouw verblijf in een vakantiehuis met privézwembad naar Fado, de lokale volksmuziek van Portugal. 

We zijn een enorm grote fan van Portugal en zijn ontzettend blij dat we dit eindelijk met jullie kunnen delen! Het land heeft enorm veel leuke plekjes die je kan ontdekken en wij helpen je graag met te vertellen waar je die leuke plekjes kan vinden! 

Lissabon

Lissabon, de hoofdstad van Portugal is een echt must-see! Door heel Lissabon zie je de iconische gele trams rijden en dit is de leukste en snelste manier om op verkenning te gaan! De meest bekende tram onder de toeristen is tram 28. Met deze tram rij je via smalle en steile straatjes dwars door verschillende historische wijken zoals onder andere Graca en Baixa. 

Ga vanuit je vakantiehuis met privézwembad op stap naar Praça do Comércio, één van de grootste en bekendste pleinen van Lissabon. Het plein ligt aan de rivier de Taag, wat het toch extra bijzonder maakt om eens te gaan bezoeken. Bezoek het prachtige Castelo de São Jorge, het bekendste kasteel van Lissabon, die gelegen is op de hoogste heuvel en die zorgt voor fantastische uitzichten over de stad en de rivier de Taag!

Heb je even genoeg van jouw vakantiehuis in Lissabon? Of regent het pijpenstelen en heb je geen idee wat te doen wanneer het slecht weer is? Dan is Oceanarium een goede optie! Ga met de kindjes op stap naar het grootste aquarium van de wereld! Bewonder de prachtige onderwaterwereld vol tropische vissen met maar liefst meer dan 8000 dieren.

Algarve

De Algarve heeft niet alleen ons hartje gestolen, maar ook die van vele andere vakantiegangers! De Algarve staat bekend om zijn imposante kliffen, zijn prachtige stranden, zijn lieflijke dorpjes en zijn fantastische vakantiehuizen! Het is de meest zuidelijke en meest zonnige regio van Portugal en is zonder twijfel de ideale vakantiebestemming voor zowel jong als oud! 

De helderblauwe oceaan zorgt voor een enorme goesting om in het water de nodige verkoeling op te zoeken. Maak een leuke wandeling op één van de zandstranden van Vilamoura en zorg voor een onvergetelijke vakantie met verschillende sportmogelijkheden die je hier hebt zoals onder andere golf, zeilen en windsurfen. 

Na een vermoeiende dag in Vilamoura, is het perfect uitrusten in jouw vakantiehuis met privézwembad! Ook Albufeira is een populaire bestemming binnen de Algarve, dankzij zijn centrale ligging is het de ideale uitvalsbasis om de Algarve te leren kennen. Neem de boot in Albufeira naar de grotten van Benagil, een prachtig stukje natuur dat zonder twijfel eén van de mooiste plekken van de wereld is!

Porto

De Torre de Clerigos is het visitekaartje van de stad Porto, de kerk is een prachtig meesterwerk. De toren bijhorend bij de kerk is met zijn gracieuze 75meter het meest opvallende element van dit gebouw! Voor het bereiken van de top, moet je 225 treden betreden, maar het prachtige uitzicht op Porto en de Douro rivier maken het meer dan waard!

Vanuit de meeste vakantiewoningen heb je een prachtig panoramisch uitzicht op de Douro-vallei! Bezoek deze betoverende vallei dus vanuit jouw vakantiehuis en verken het omringend landschap. Combineer een boottocht op de Douro met een lekkere wijnproeverij! 

Verlaat je vakantiehuis met privézwembad in Porto om Porto te gaan drinken in één van de grote portohuizen van Gaia, een gezellig stadje om even in rond te vertoeven.

Vakantiehuizen in Algarve

Meer tonen

Villa Visao

Loulé, Algarve

17
8
5

Casa Simpatico

Vilamoura, Algarve

8
4
3

Tres Palmeiras

Vilamoura, Algarve

6
3
2

Casa de Verao

Albufeira, Algarve

8
4
4

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden