VERLIES JE HART IN ANDALUSIË

Het zuidelijkste punt in Spanje, beroemd voor haar prachtige steden, rijke geschiedenis en ruige kustlijn. 'Passie voor het leven', daar draait het allemaal om in deze prachtige streek. Dit proef je aan de heerlijke tapas en hoor je in de temperamentvolle muziek. Het land van de olijven, sinaasappels, witte bergtoppen en castagnetten. Andalusië, een brug tussen Afrika en Europa waar je gewoonweg moet geweest zijn.

De prachte steden VS. de witte dorpen

Andalusië heeft prachtige steden met een rijke geschiedenis. Wie ze niet heeft gezien, heeft een wonder gemist. Niet enkel het majestueuze en indrukwekkende Sevilla, Granada of Malaga, maar ook tal van kleine witte dorpen met kronkelende straatjes en gezellige pleintjes die je van de ene naar de andere verrassing brengen. Een vakantiehuis met zwembad in Almeria, Cadiz of Mijas, hier hoef je niet lang te zoeken naar de mooiste vakantiewoningen in Spanje.

Een rijke, fascinerende cultuur!

De rijke cultuur heeft ook ons hart gestolen. U moet niet alleen de Flamenco in haar volle glorie beleven, ook de temperamentvolle paarden zijn een ervaring op zich. Galopperen met deze Andalusische karaktervolle dieren, met de ruwe natuur op de achtergrond, is onvergetelijk. De dag afsluiten met een heerlijke, typische, Pata Negra ham, en uw vakantie kan niet meer stuk.

Zon, zee en strand!

Wie zegt Spanje, denkt aan zon, zee en strand. Ook de ruige kustlijn van Andalusië biedt tal van mogelijkheden. Er zijn honderden kuststroken met elk hun eigen karakter. De ideale mix tussen ongerepte stranden en adembenemende parels biedt tal van ontspanningsmogelijkheden. Walvissen spotten richting Gibraltar, surfen in het relaxte Tarifa of gewoon genieten in Marbella.

O​ntdek de leukste bezienswaardigheden van Andalusië in deze blog!

Alles is mogelijk!

Vakantiehuizen in Costa Del Sol

Meer tonen

Penthouse La Perla

Casares, Costa Del Sol

8
4
3

Vista Las Colinas

Fuente del Conde, Costa Del Sol

6
3
3

Casa Alexandro

Mijas Costa, Costa Del Sol

8
4
4

Casa Vinuela

Vinuela, Costa Del Sol

8
4
4

Recente blogposts

Cap vakantiehuizen Reviews !

lees meer

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden