U bent hierZoeken>gardameer
Zoeken
3 Resultaten

Vakantiehuis in Gardameer

Vakantiehuis Bardolino 23

Bardolino, Gardameer

8
4
4

Vakantiehuis Belvedere 7

Veneto, Gardameer

7
3
2

Vakantiehuis Lanzoni

Lazise, Gardameer

0
0
0
1
Over de regio

Het Gardameer is een fantastische vakantiebestemming in Noord-Italië, Lombardije. Omdat dit goed met de auto bereikbaar is, is het Gardameer een populaire vakantiebestemming onder Belgen en Nederlanders. In Lombardije kan je namelijk ook genieten van alle Italiaanse geneugten. Het wordt in de zomer best warm en de stralende zon, leuke activiteiten en Italiaanse delicatessen vind je er ook. De omgeving is er prachtig en je ziet er het echte Italië. Cipressen, blauw water, groene heuvels met wijngaarden en veel citroenbomen. Neem een kijkje ins ons met de hand geselecteerde aanbod en vind je perfecte vakantiehuis in Lombardije.

Het Gardameer is omringd door leuke stadjes die een prachtig zicht geven op het meer. Flaneer door Riva del Garda, Peschiera del Garda, Malcesine, Sirmione, Limone sul Garda, Lazise en veel meer. Hoewel je dus van alle kanten het blauwe water van het Gardameer kan zien, is een vakantiehuis aan het Gardameer een ideale uitvalsbasis om allerlei bezoekjes te plannen.

Met kinderen op vakantie? Aan het Gardameer zijn er vele activiteiten te vinden! Wat dacht je van een dagje naar een pretpark? Movieland Park en Gardaland trekken elk jaar heel wat bezoekers. Voor sportievelingen zijn er verschillende wandelroutes die schitterende uitzichten bieden en er zijn ook limoncello- en wijnproeverijen te vinden voor de volwassenen. ‘s Avonds keer je lekker terug naar je appartement aan het Gardameer voor een ontspannen einde van de dag.

Heb je al een vakantiehuis aan het Gardameer, Italië, op het oog? Bij Cap ben je aan het juiste adres voor een vakantiehuis met privé zwembad in Italië.

Spreekt een vakantiehuis aan het comomeer jou toch meer aan? Bekijk zeker onze opties!

regionMap

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.