U bent hierZoeken>sicilie
Zoeken
7 Resultaten

Vakantiehuis in Sicilië

Vakantiehuis Villa Kiko

Noto, Sicilië

6
3
2

Vakantiehuis Villa Cielo

Scicli, Sicilië

8
4
5

Vakantiehuis San Ciro

Salemi, Sicilië

6
5
4

Vakantiehuis Nettuno

Cefalù, Sicilië

6
3
3

Vakantiehuis Villa Tinga

Tangi, Sicilië

9
4
4

Vakantiehuis Mento Rosso

Trecastagni, Sicilië

6
3
2

Vakantiehuis Neptunus

Cefalù, Sicilië

6
3
3
Promotie
1
Over de regio

Ben je op zoek naar een fijn vakantiehuis met privé zwembad in Italië? Als je houdt van de sfeer van kuststeden, een rijke geschiedenis en heerlijk eten vers uit de zee, is een vakantiehuis op Sicilië iets voor jou.

Bij Cap ben je aan het juiste adres voor een mooi vakantiehuis met zwembad op Sicilië. Het grote eiland Sicilië heeft alle charme van Italië met net dat tikkeltje meer. Dankzij haar centrale ligging in de Middellandse Zee heeft Sicilië een rijke geschiedenis van een mengelmoes van culturen. Veel verschillende volkeren hebben hier hun sporen achtergelaten en die kan je nu bewonderen in de Siciliaanse steden Palermo, Syracuse en Agrigento. Verschillende monumenten zoals het Teatro Greco zijn zeker een bezoek waard.

In de namiddag keer je terug naar je vakantiehuis op Sicilië om de verfrissing op te zoeken. Wil je je vakantiehuis met zwembad op Sicilië eens afwisselen voor strand en zee? De vele stranden zoals Cefalu en uitkijkpunten op de zoutvelden van Trapani zijn prachtig.

Proef er zeker van al het lekkers uit de zee. De vele vissershavens zorgen voor een rijk aanbod en heerlijke lokale delicatessen zoals pasta alle vongole. Samen met een fris wit wijntje waan je je een echte Siciliaanse local.

Bekijk ons aanbod vakantievilla’s en vakantiewoningen en vind een zalig vakantiehuis met zwembad op Sicilië voor een schitterende reis.

Toch eerder op zoek naar een vakantiehuis in Centraal-Italië? Bekijk zeker ons aanbod vakantiehuizen in Toscane en vakantievilla's met zwembad in Umbrië.

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.