Beste to do's in Tourrettes-sur-Loup

Tourrettes-sur-Loup, ook bekend als de Stad van de Viooltjes, is een charmant en authentiek middeleeuws dorp. Hier vindt u elke woensdag een charmante Provençaalse markt en kunt u zich onderdompelen in het plaatselijke leven door verse olijven en tapenades te proeven. Voor geschiedenisliefhebbers zijn er in het dorp nog plaatsen uit het Midden-Paleolithicum. En niet te vergeten de te bezoeken kastelen, La Bastide aux Violettes, een levend museum van de viooltjesbloem en het religieuze erfgoed van dit prachtige dorp.

In de Vallée du Loup kunt u volop profiteren van de gulle natuur van de streek, tussen de fietspaden en de indrukwekkende kloven. De Loup is een rivier die uitmondt in de Middellandse Zee, en hij kronkelt door wilde en koele kloven.

Niet te vergeten dat u zich in een deel van Frankrijk bevindt met een bevoorrecht klimaat, zon in alle seizoenen en een sfeer waarin u zich op elk moment van het jaar kunt ontspannen. Bent u op zoek naar een vakantiehuis met privé zwembad in de omgeving?

Zoals altijd in deze pittoreske dorpen vindt u een rijke artistieke cultuur, met veel schilders die zich hier zijn komen vestigen vanwege de schoonheid van het landschap.

Gezinswandelingen, sightseeing, maar ook sportieve escapades, het zal u aan niets ontbreken om uw vakantie te vullen buiten uw huurwoning.

Tot overmaat van ramp ligt de Côte d'Azur op slechts 45 minuten rijden. Verlaat uw rustige en vredige huurwoning en stort u op alles wat de Côte d'Azur te bieden heeft; of het nu de steden Nice en Cannes zijn die het hele jaar door geopend zijn, of de gezinsvriendelijke badplaatsen van Golfe Juan, laat uw tieners achter op de stranden van Juan-les-Pins, en geniet van de kunstgalerijen langs de weg. En vergeet de Provençaalse dorpjes onderweg niet, zoals Saint-Paul-de-Vence of Grasse. Moet u nog redenen vinden voor een reis naar de Côte d'Azur? We hebben een groot aanbod van vakantiehuizen met privé zwembad in de omgeving.

Villa Artcheda

Wij hebben de Villa Artcheda in de omgeving geselecteerd, die u zowel in de zomer als in de winter zal verleiden. Het is een woning met alle faciliteiten en vooral goed uitgerust voor kinderen. Mooie keuken en ruime terrassen, met een groot en mooi zwembad met een strandje voor de kinderen.

Mazet Pascaressa

Hier ervaart u de ruimtelijkheid ten volle. Dit is een woning met een overloopzwembad, een spectaculair uitzicht op de Maritieme Alpen, rust is de naam van het spel en toch bent u overal dichtbij. Het terras ligt op het zuiden, zodat u er zowel in de zomer als in de winter van kunt genieten. Deze woning is ook zeer goed uitgerust voor kinderen.

Dit zijn twee voorbeelden van ons aanbod rond Tourrettes sur Loup, bekijk onze website en maak uw keuze. Laat u zich verleiden door een ander gebied? De Languedoc-Roussillon en de Provence zouden u kunnen verleiden.

Vakantiehuizen in Côte d'azur

Meer tonen

Maison Esterel

Saint-Raphaël , Côte d'azur

10
4
2

La Pierre

Sainte Maxime, Côte d'azur

9
4
3

Villa Joseph

Presqu'île de Giens, Côte d'azur

8
4
3

Stella Mare

Saint Tropez, Côte d'azur

4
1
1

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden