La Grande Braderie van Saint-Tropez

Een van de beroemdste havens ter wereld, de thuishaven van de iconische Brigitte Bardot, pracht en praal staat hier zij aan zij met de eenvoud van de beste taarten - les tartes tropéziennes - en de heerlijke vissoep - bouillabaisse. Met een vissershaven als achtergrond.

Huur je vakantiehuis bij Saint-Tropez en maak deel uit van deze ervaring.

Vooral eind oktober. Terwijl de meeste vakantiebestemmingen in het zuiden van Europa rond eind september in hun winterslaap terecht komen, eindigt het seizoen in Saint-Tropez, pas het laatste weekend van oktober met een echte knaller. Wanneer alle winkels en boetiekjes meedoen aan de grote en vrolijke rommelmarkt La Grande Braderie.

Boek je vakantiehuis en sla enkele koopjes binnen, als souvenir aan je mooie tijd hier. Veel designermerken gebruiken deze rommelmarkt om van hun voorraden af te komen en zich voor te bereiden op het volgende seizoen. Win-win!

La Grande Braderie vindt al bijna dertig jaar elk jaar plaats tijdens het laatste weekend van oktober. Shop till you drop en wandel langs de geparkeerde jachten, terwijl je de beste koopjes en kortingen inslaat. Als je alles hebt gevonden wat je hartje begeert, wandel dan verder naar de vele gezellige terrassen voor een heerlijke lunch. Sfeer gegarandeerd! Of ga terug naar je privézwembad om verder te genieten van je glamoureuze dag!

Om het nog leuker te maken, zijn er pendeldiensten per boot die je van Cannes, Sainte-Maxime en Nice naar Saint-Tropez brengen, zodat je de stress van verkeer en parking kunt thuislaten en je helemaal kunt genieten van een zorgeloze shopdag.

Geniet van een laatste vleugje zomer op de stranden van de Rivièra, waar de dagen korter zijn maar de zon nog steeds gul schijnt. Met als extra bonus een shoppingtrip en geweldige koopjes!

Vakantiehuizen in Côte d'azur

Meer tonen

Villa Azur

Les Issambres, Côte d'azur

8
4
4

Les Eucalyptus

Bormes-les-Mimosas, Côte d'azur

6
3
1

Valanvi

Bormes-les-Mimosas, Côte d'azur

6
3
2

Artcheda

La Colle sur Loup, Côte d'azur

10
5
5

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden