De leukste marktjes aan de Côte d'Azur.

Huur een vakantiehuis aan de Côte d’Azur en het bezoek van lokale marktjes zijn bijna dagelijkse kost. Van zeepjes tot specerijen, van nougat tot wijnen, van antiek tot souvenirs. Huur jouw vakantiewoning bij CAP en voor je het weet ben je aan het kijken, proeven en genieten.

Nice (elke voormiddag): In Nice kan je je elke dag uitleven op verschillende markten: Rommelmarkten, fruit, groenten, maar voornamelijk veel bloemen en planten kleuren dagelijks de straten van het grote plein van Vieux Nice, Cours Saleya. Ideaal voor dat perfecte instagram-plaatje!

Cannes (elke voormiddag):  Binnen de markthal van Cannes, Marché Forville, vind je alles voor een rijkelijk feestmaal. Vis, kazen, vlees, wijnen en fruit. Elke ochtend kan je hier uw boodschappen doen en ’s avonds zet je een uiterst verse maaltijd de tafel van jouw vakantiewoning.


Saint-Tropez (dinsdag- en zaterdagvoormiddag):  Op het alomgekende Place des Lices verkopen zo’n 120 marktkramers hun goederen in de schaduw van de oude platanen. Lokale specialiteiten, kleren en algemene snuisterijen. Laat je meeslepen door de enthousiaste marktkramers en neem die ene hoed gewoon mee naar jouw vakantiewoning.

Fréjus (elke avond van 20h tot 23h): De avondmarkt in Fréjus is zeker een bezoekje waard. Elke avond geniet je op de boulevard of in de haven, Port-Fréjus, van een gezellige samenkomst tussen de lokale bevolking en toeristen.

Sainte Maxime (elke dag): In Sainte-Maxime zijn er tal van mogelijkheden. ’S Morgens kan je er elke dag terecht voor Provençaalse lekkernijen en specialiteiten uit de streek. Terwijl je elke avond, vanaf 16h kunt genieten van een braderie waar lokale inwoners hun ambachtsgoederen tentoonstellen.

Recente blogposts

Leukste to do's in Portugal!

lees meer

Luxueus verblijven in de Côte d’Azur

lees meer

Beste bezienswaardigheden in Costa Dorada!

lees meer

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.