Op vakantie met mijn hond

Bij CAP houden we van onze lieve viervoeters.

We hebben Balou, die altijd klaar is om te spelen, vooral als zijn beste vriend Bowie er bij is. Dan is het een vrolijke blaf- en achtervolgingsparade en gelukkig hebben we een tuin waar ze hun helemaal kunnen uitleven - terwijl ook wij ons ding blijven doen.

Hier lopen we soms vast...

We respecteren de eigenaars die geen huisdieren op hun terrein willen, en we begrijpen zeker dat vakantiegangers hun viervoeter niet willen achterlaten. Onze oplossing voor een zorgeloze vakantie voor iedereen, is het toevoegen van een "op vakantie met je hond"-logo in de beschrijving van de vakantiehuizen die we aanbieden. Zo weet jij perfect welk vakantiewoning huisdiervriendelijk is. Iedereen lijkt er blij mee te zijn - vooral de honden.

Hier zijn echter een paar tips over vakantie met jouw hond.

Als je onze website bekijkt voor je volgende vakantie, controleer dan zeker of het een huisdiervriendelijk vakantiehuis is in Frankrijk, Italië, Spanje of Portugal.

Dit bespaart iedereen teleurstelling, van je enthousiasme omdat je het juiste huis hebt gevonden, tot wij die moeten vragen of je een huisdier hebt en je vervolgens een bepaald huis moeten afraden. Ons ergste scenario, dat we absoluut willen vermijden, is dat huurders onaangekondigd met een hond komen opdagen.

Kies dus eerst een huisdiervriendelijk vakantiehuisen geen zorgen, daar hebben we er genoeg van.

Het juiste huis gevonden? TOP! Vervolgens kan u de persoonlijke spullen van uw hondje inpakken: het bed, borden en kommen, de riem, halsband en labels, snoepjes en voedsel voor een paar dagen, favoriete speeltjes, een deken en eventuele medicijnen die hij nodig heeft.

We raden je ook aan om de dichtstbijzijnde dierenkliniek te raadplegen, just in case!

Dus, als je eenmaal je perfecte huisdiervriendelijke vakantievilla hebt gekozen, je bent gesetteld in het huis en de vakantie kan beginnen, wil je misschien wel naar het strand. En ja, er zijn veel huisdiervriendelijke stranden, vooral buiten het hoogseizoen wanneer er minder mensen zijn en meer ruimte om de hond gewoon los te laten lopen! Heerlijk.

Frankrijk, Italië en Spanje zijn landen met veel honden, dus het komt steeds vaker voor dat we onze viervoeters meenemen naar het strand.

Zorg ervoor, net zoals thuis, dat je een hondvriendelijk strand hebt gevonden!

Het is algemeen bekend dat honden van zwemmen houden en er een natuurlijke aanleg voor hebben. Zorg ervoor dat hij echt kan zwemmen voordat je hem even alleen laat.

Geef je hond bescherming tegen de zon, vers water en schaduw.

Wees een voorbeeldig baasje en vergeet hun uitwerpselen niet mee te nemen op het einde van de dag ;-).

We hebben een ruime keuze aan huisdiervriendelijke vakantiehuizen. En als je meer informatie nodig hebt, neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Recente blogposts

Vergeet je zonnebrandcrème niet op vakantie...

lees meer

De mooiste plekjes van Lot-et-Garonne !

lees meer

9 beste stranden in Le Marche

lees meer

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden