Teambuilding in een vakantiehuis

Eindelijk kunnen we er weer tegenaan! Niet alleen reizen kunnen weer op de agenda komen te staan, ook voor bedrijven betekent het dalen van de curve voor een stijgende productiviteit. Het is altijd een super idee, maar je werknemers in de bloemetjes zetten na een stresserende periode of na een aantal maanden thuiswerken kan nu belangrijker dan ooit zijn. Behalve voor bedrijven, kan het voor verenigingen en clubs ook het moment zijn om na de verplichte stopzetting van de activiteiten de draad terug op te pikken. Met een week teambuilding zit de goede moed er direct weer in! Teambuilding in het buitenland is niet alleen een leuke manier om de groep dichter bij elkaar te brengen, het is ook een uitstekende oppepper voor de moraal en de productiviteit. 

De grenzen gaan weer open en dat betekent dat je je zoektocht naar een vakantiehuis kan uitbreiden naar onze favoriete vakantielanden: Frankrijk, Italië, Spanje, Ibiza of zelfs Marokko behoren weldra weer tot de mogelijkheden. Bij Cap vind je het perfecte vakantiehuis voor je groep en helpen we jouw groepsreis of teambuilding in het buitenland te plannen. Heb je inspiratie nodig bij je zoektocht naar een vakantiehuis voor teambuilding? Of ben je op zoek naar een vakantiehuis voor groepen of een grote familie? Bij Cap hebben we zeker iets voor jou. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen voor meer dan 12 personen hier.

We zetten vijf van onze favoriete vakantiehuizen in de kijker voor grote groepen die zich perfect lenen voor een geslaagde teambuilding of groepsvakantie.


1. Villa Le Rey

Villa Le Rey is een stijlvol gerenoveerd 18e eeuws vakantiehuis met een uitzonderlijk groot zwembad. De rustgevende groene omgeving en het uitzicht op de heuvels zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel. Deze prachtige villa valt op als locatie voor teambuilding door de aanwezigheid van een polyvalente zaal en omdat je er met tot 20 personen kan verblijven.


2. Mas des Oliviers / La Bergerie

Le Mas des Oliviers en La Bergerie zijn twee vakantiewoningen op één domein. Om te verzekeren dat u in alle privé van de prachtige tuinen en het ruime zwembad met terras kan genieten, worden ze nooit apart verhuurd. Le Mas des Oliviers is prachtig ingericht met een leefruimte met open haard waar grote groepen kunnen verzamelen, in totaal kan je op het domein verblijven met tot 20 personen. La Bergerie is een gelijkvloers vakantiewoning, is ruim ingericht en is geschikt voor mindervaliden. Sportievelingen hoeven niet stil te zitten: In de buurt zijn er verschillende maneges en kan je quads huren.


3. Dar Jenna

Dar Jenna is één van onze meest bijzondere vakantiehuizen. De naam betekent vertaald ‘Hemels Huis’, en dat is het zeker. Dar Jenna ligt op amper 25 km van Marrakech en is omringd door een weelderige tuin die werd aangelegd door een gerenommeerd landschapsarchitect. De vakantievilla straalt een enorme luxe uit en die beleef je helemaal want er is hotelservice inbegrepen in het verblijf. Bovendien is er een groot zwembad en een woonruimte van 800 m2 wat je het gevoel geeft in een paleis te verblijven. Je kan er met tot 10 mensen genieten van de 1001-nachten sfeer en dat voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk hier vakantievilla Dar Jenna en begin maar te dromen.


4. Castel Carpe Diem

Castel Carpe Diem is gelegen aan de Côte d’Azur en biedt alles wat een vakantiehuis voor teambuilding nodig heeft. De villa bestaat uit suites met elk een eigen badkamer en er kunnen tot 18 mensen verblijven. Het is er heerlijk buitenleven met een zomerkeuken, tuinsalons en een zwembad met terrassen, maar ook binnen is het heerlijk vertoeven. Het luxe vakantiehuis heeft een home cinema, twee slaapzalen voor kinderen en een living met een open haard. Daarnaast zijn er in de mooie omgeving tussen Cannes en Grasse veel sportactiviteiten te vinden. 


5. Villa’s op Ibiza

Cap biedt verschillende vakantiehuizen voor meer dan 12 personen op Ibiza aan. De witte villa’s zijn de perfecte manier om in alle rust van het paradijselijke eiland te genieten. In vele van de vakantiewoningen voor groepen op Ibiza zijn er extra diensten aan te vragen. Zo is het mogelijk om een extra schoonmaakdienst, wassen en strijken, een kok, bootverhuur, een privé autobestuurder of bijvoorbeeld een babysit te boeken. Dit is geen overbodige luxe als er kinderen mee zijn en er ook teambuilding activiteiten gepland worden. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Bij Cap zullen we alles doen om je vereniging, familie of bedrijf een heerlijke groepsvakantie of teambuilding te bezorgen. Aarzel niet om ons te contacteren zodat we naargelang jouw wensen de perfecte reis kunnen samenstellen. 

Recente blogposts

An Lemmens in Zuid-Frankrijk

lees meer

Met een elektrische auto naar Zuid-Frankrijk: Een avontuur in duurzaamheid

lees meer

10 beste daguitstappen rond Avignon !

lees meer

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.