- Vakantiehuis Lissabon -

Lissabon is één van de oudste en mooiste steden in Europa, de ideale vakantiebestemming dus om een vakantiehuis met zwembad te huren in Portugal!

De bruisende hoofdstad is bekend dankzij haar iconische gele trams, de gezellige straatjes met gekleurde gebouwen, de vele leuke bezienswaardigheden en vooral haar heel levendige sfeer! Geniet ’s avonds van een heerlijk Portugese maaltijd en bekijk de zonsondergang met jouw familie op één van de prachtige uitzichtpunten die Lissabon te bieden heeft. 

Ga je vakantiehuis met privézwembad in Lissabon uit om het kasteel de São Jorge te bezoeken, het is het bekendste kasteel van Lissabon en is gelegen op de hoogste heuvel van Lissabon, hier geniet je van een prachtig panoramisch uitzicht over de stad en de rivier de Taag! 

Sintra, één van de meest favoriete stadjes van Portugal en geliefd door vele toeristen is een niet te missen activiteit vanuit jouw vakantiehuis in Lissabon! Sintra is een echte sprookjesstad en de bezienswaardigheden van Sintra zijn eindeloos,  een reden te meer om een vakantiehuis te huren in Lissabon

Toch een iets grotere fan van een vakantiewoning in Porto met prachtig uitzicht op de Douro-vallei? Of misschien hou je meer van de imposante kliffen en de zandstranden die een vakantiehuis in de Algarve je te bieden heeft? CAP heeft vele reismogelijkheden, dus bekijk zeker ons volledig aanbod van vakantiehuizen in Portugal!

Henri Pirennelaan 61

9050 Gentbrugge

BE 0803 344 694 

BE91 9501 9961 1076

BIC-code CTBKBEBX


Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden