U bent hierZoeken>costa-de-la-luz
Zoeken
3 Resultaten

Vakantiehuis in Costa De La Luz

Vakantiehuis Las Mimosas Benalup

Benalup, Costa De La Luz

8
4
4

Vakantiehuis Las Adelfas

Benalup, Costa De La Luz

6
3
3

Vakantiehuis La Luz

Benalup, Costa De La Luz

8
4
3
1
Over de regio

Ga je op vakantie in Spanje maar weet je niet waarheen? De Costa de la Luz is een prachtig gebied dat door toeristen nog grotendeels onoverwonnen is. Hoewel de Costa del Sol en Costa Blanca met goede reden hele populaire bestemmingen zijn, kan de Costa de la Luz helemaal voor jou zijn als je houdt van de Andalusische zon en authentieke Spaanse cultuur. Huur een vakantiehuis aan de Costa de la Luz en zoek de rust op in het zuidelijkste deel van Europa.

Wist je dat in de Costa de la Luz vele specialiteiten zijn ontstaan? Vandaag beschouwen we sherry, flamenco, prachtige raspaarden en paella als typisch Spaanse producten, maar ze zijn ontstaan in Andalusië. Met een vakantievilla aan de Costa de la Luz kan je genieten van wat de streek te bieden heeft en van zon, zee en strand.

Grijp ook de kans om de prachtige steden in Andalusië te bezoeken. Verlaat je vakantiehuis met zwembad aan de Costa de la Luz in de ochtend en bezoek in de frisse uren het pastelkleurige Cadiz, het surfmekka Tarifa of het historisch zo bijzondere Sevilla. Wij raden ook een bezoek aan het nationaal park en natuurreservaat Donana aan. Het is benoemd tot één van de mooiste van Europa.

In de warme streek zal je snel nood hebben aan een verfrissende duik. Niks heerlijker dan in complete privacy, omringd door de natuur, te genieten van je vakantiehuis met zwembad aan de Costa de la Luz. Op vakantie met kinderen? Dat zal hen ook fantastisch in de oren klinken.

Bij Cap ben je aan het juiste adres voor een mooi vakantiehuis met zwembad in Spanje. Boek je vakantiehuis met privé zwembad aan de Costa de la Luz en begin vast te dromen van een schitterende vakantie.

Maar ook een vakantiewoning aan de Costa del Sol of een vakantieverblijf aan de Costa Blanca blijven steeds een goed idee.

regionMap

Hulp nodig? Ons Cap-Team helpt jullie graag verder.

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.