10 beste daguitstappen rond Avignon !

Avignon heeft een zeer centrale ligging, en we hebben een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen met privé zwembad in de omgeving. Bekijk onze verschillende blogs in de links hieronder, hier is een selectie van plaatsen die we aanbevelen in de regio. Zoals u ziet liggen ze allemaal binnen een uur van Avignon. En als uw vakantiehuis dichter bij een van deze steden ligt, dan weet u hoe ver u van Avignon bent!

i) Arles: op 15 minuten afstand

Arles kan rekenen op Romeinse architectuur, en vormde de inspiratie voor enkele schilderijen van Van Gogh. Een vakantiehuis met privézwembad in de buurt is zeker het overwegen waard.

ii) Orange: 30 minuten rijden

Orange is een andere hotspot voor Romeinse architectuur en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Geniet in het hart van de geschiedenis onder de Provençaalse zon in uw gehuurde vakantiehuis met privézwembad.

iii) Saint-Rémy-de-Provence: 35 minuten rijden

Wij hebben een ruime keuze aan vakantiehuizen met privé zwembad in Saint-Rémy-de-Provence, met zijn typisch Provençaalse sfeer.

iv) Isle-sur-la-Sorgue: op 40 minuten afstand

Opnieuw een van onze favoriete plaatsen, Isle-sur-la-Sorgue. Huur een vakantiehuis met privé zwembad en geniet gewoon van een typisch Provençaalse vakantie.

v) Les Baux de Provence: 45 minuten rijden

Les Baux de Provence heeft zijn plaats onder de Mooiste Dorpen van Frankrijk zeker verdiend, en het is een bezoek waard. Stap vervolgens weg van de drukte in uw vakantiehuis met privé zwembad.

vi) Gordes: 50 minuten rijden

Gordes is een klein dorp op een heuvel in de Luberon, met een prachtig uitzicht op de lavendelvelden. Ook dit dorp is uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen van Frankrijk, en na een dagje uit kunt u vanuit uw vakantiehuis de zonsondergang bekijken.

vii) Abdij van Sénanque: 50 minuten rijden

Abdij van Sénanque ligt dicht bij Gordes en de lavendelvelden zijn opnieuw het vermelden waard. Het is een goed bewaarde abdij en er wonen nog steeds monniken. Toeristen komen uit de hele wereld voor deze combinatie van spiritualiteit en pure natuurschoon. Kies voor een vakantiehuis met privézwembad in de buurt, om zowel van de bezienswaardigheden als van uw privacy te genieten.

viii) Vaison-la-Romaine: 55 minuten rijden

Zoals de naam Vaison-la-Romaine al doet vermoeden, zijn we terug in de Romeinse tijd, en dit is waarschijnlijk de grootste archeologische site van Europa. Neem na een reis in de geschiedenis een duik in het privézwembad van uw vakantiehuis.

ix) Le Mont Ventoux: 1 uur rijden

Le Mont Ventoux, ook wel de Reus van de Provence genoemd, is een wereld van activiteiten op zich. Huur een vakantiehuis met privézwembad in de buurt van deze berg die zoveel kunstenaars heeft geïnspireerd!

x) Les Gorges de l'Ardèche: 1 uur rijden

Dit is een Regionaal Natuurpark met veel activiteiten. Wandelen, fietsen, boomklimavonturen, kinderboerderijen, om er maar een paar te noemen. Een glas wijn ter afsluiting van de dag in uw gehuurde huis met privé-zwembad geeft ontspanning een nieuwe betekenis.

Als Zuid-Frankrijk niet echt iets voor u is, of als u er al geweest bent, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag bij het vinden van uw perfecte vakantiehuis. Een strandvakantie in een villa met privé zwembad aan de Costa del Sol of een meer afgelegen verblijf in een vakantiehuis met zwembad in Algarve zou u dit jaar meer kunnen verleiden. Bekijk onze website, wij hebben al onze huizen persoonlijk geselecteerd.

Recente blogposts

An Lemmens in Zuid-Frankrijk

lees meer

Met een elektrische auto naar Zuid-Frankrijk: Een avontuur in duurzaamheid

lees meer

10 beste daguitstappen rond Avignon !

lees meer

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.