U bent hierwelkom

Welkom

Van harte welkom op onze eerste blog.

We zijn heel blij met jullie bezoek. De inhoud van deze blog spreekt een beetje voor zich. U hebt heel zeker de omtovering naar de nieuwe website gemerkt! Na vele maanden van bloed, zweet en tranen, maar ook van veel ontdekkingen, creativiteit en nieuwe ideëen is het eindelijk zover. We werden met heel wat zaken geconfronteerd, soms grote problemen, soms heel lovende ontdekkingen.

Het was de bedoeling een nieuwe website te creëeren waarbij de zoekmogelijkheden zo eenvoudig en compact mogelijk worden voorgesteld. We wilden u niet belasten met onnodige of overbodige informatie. We hopen dat we hierin zijn geslaagd. Deze website zal nooit af zijn, dus ook nooit 100% perfect. Maar best ook, want perfectie bestaat niet en zo worden we steeds uitgedaagd het nog beter te doen.

Uw opmerkingen zijn van harte welkom en graag zullen we deze met al onze aandacht bekijken. De bedoeling van deze blog is jullie af en toe interessante informatie te verschaffen over de vakantiewereld. Het hoeft daarom niet altijd alleen over vakantiewoningen te gaan. Wat de volgende blog zal brengen, weten we nog niet. Neem af en toe een kijkje en misschien wordt u aangenaam verrast met wat nieuws over de mooie wereld van vakantie.

Hartelijke groeten,

Caroline en Anne-Marie

Recente blogposts

Verblijf op een uitzonderlijk privé domein in Gaou Bénat!

lees meer

De mooiste dorpjes in Languedoc-Roussillon

lees meer

Mooiste markten van de Provence!

lees meer

Valkenstraat 2

9850 Merendree

BTW 0445 454 583

Bennesteeg 7

9000 Gent

BIV / IPI 200611

Copyright ⓒ 1992 - 2019; alle rechten voorbehouden
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more.